Cele mai noi modele de saniute le gasesti acum pe nichiduta.ro

BUCURESTI - 13 noiembrie 2013

Comunicat tip General in Internet

Anotimpul hibernal este gata sa vina pe meleagurile noastre. Zapada alba, pufoasa te imbie la plimbari si la jocuri specifice iernii.

vezi ofertele pe nichiduta.ro

vezi ofertele pe nichiduta.ro

. In acest anotimp este un bun prilej pentru parinti sa caleasca organismul copiilor chiar de 9-10 luni, scotandu-i la plimbari cu saniuta. Saniuta “Piccolino” va ofera o gama de avantaje pentru care copilul Dvs. va va fi recunoscator, chiar daca nu se poate exprima prin limbajul verbal. Unul dintre aceste avantaje il reprezinta faptul ca saniuta “Piccolino” are o structura sigura si stabila, garantata de materialul rezistent din care este confectionata, astfel incat sa nu se rastoarne cu usurinta in cazul denivelarilor ce pot apare pe traseu.Le gasesti pe www.nichiduta.ro

Distanta mica de la sol pana la suportul sezutei prezinta avantajul ca in cazul alunecarilor accidentale de pe saniuta, in cazul copiilor de 3 ani, acestia sa nu se loveasca. Spatarul inalt al saniutei permite pozitionarea confortabila a copiilor pentru timp indelungat, in cazul plimbarilor mai lungi. Un alt avantaj al acestui nelipsit “accesoriu de iarna” din viata copiilor il reprezinta saculetul impermeabil captusit cu lana naturala in care copilul se simte confortabil indiferent de temperatura de afara.

Bine imbracat cu haine groase, asezat confortabil in saniuta “Piccolino” si invelit in husa calduroasa cu care este dotata aceasta saniuta, copilul Dvs. va trai adevarate momente de bucurie datorita plimbarilor in natura. Manerul reglabil al saniutei permite impingerea facila a acesteia de catre persoane cu inaltimi diferite.

Fie ca unul dintre parinti impinge saniuta, fie ca un frate mai mare sau unul dintre bunici, acestia nu vor obosi datorita manerului reglabil si bine pozitionat. In cazul in care preferati sa trageti saniuta, acest lucru este posibil datorita curelei rezistente, cu dimensiune potrivita ce permite acest lucru. Nu uitati ca plimbarile in aer liber pentru copiii mici, de la 9-10 luni si chiar trei ani sunt un prilej de a le cali organismul prin expunerea la temperaturi scazute.