Cum Sa Curatati Jucariile De Baie

BUCURESTI - 20 noiembrie 2012

Comunicat tip General in Afaceri

V-ati putea imagina ca jucariile de baie sunt tot timpul curate, din moment ce sunt folosite cand un copil face baita, insa adevarul este ca acestea sunt la fel de pline de bacterii ca si celelalte jucarii pe care le foloseste un copil.

 Sa nu uitam ca atunci cand un copil face baita, nu o face pentru ca este foarte curat, ci tocmai pentru a elimina murdaria de pe corp si a pastra o igiena cat mai buna. Asadar, apa in care sunt tinute jucariile de baie nu este chiar o apa curata.

 

Jucariile de baie pot fi construite din foarte multe materiale, cele mai populare fiind plasticul, si materialele textile. In privinta plasticului, spalarea se face foarte rapid. Dupa cateva baite la care participa jucariile de plastic, acestea trebuie spalate cu apa oxigenata. Nu se recomanda folosirea otetului in acest caz, pentru ca plasticul poate fi atacat de alcool. Jucariile textile se pot spala foarte simplu la masina de spalat, impreuna cu alte lucruri ale copilului. Inainte de a spala astfel de jucarii, trebuie verificat daca nu cumva jucariile acestea sunt realizate din materiale ale caror culori ies. Daca le ies culorile, trebuie spalate numai cu lucruri de aceeasi culoare, pentru a nu imprumuta culorile lor hainutelor copilului.

Atunci cand jucariile de baie se folosesc si ca jucarii de zi cu zi, atunci ele trebuie pastrate cu mai multa atentie si spalate chiar mai des. Parintii care nu au timp sa stea sa spele la mana jucariile de plastic, le pot introduce de exemplu in masina de spalat vase, care trebuie setata la un program cat mai usor. Sa nu uitam ca multe farfurii si pahare sunt realizate din plastic, si se pot spala fara probleme la masina de spalat vase. Ei bine, in aceste conditii, de ce sa nu se foloseasca aceasta masina si pentru a spala jucariile de plastic ale celui mic?

Atentie totusi, daca in cazul de mai devreme, puteati sa spalati jucariile din materiale textile cu hainute de-ale copilului, in cazul in care vreti sa spalati jucarii de plastic la masina de spalat vase, acestea trebuie spalate singure, nu impreuna cu farfurii de ceramica. In primul rand, farfuriile de ceramica si alte produse folosite in bucatarie necesita un jet mai puternic pentru a fi curatate, si in al doilea rand, nu trebuie uitat ca acele jucarii de plastic au fost in cadita sau cada, si nu ar trebui introduse in acelasi loc cu farfurii din care se mananca.Comanda jucarii Pe nichiduta.ro

Despre nichiduta

sc.nichiduta trading.srl
importator si distribuitor de articole copii

Taguri: copiijucariinichidutaieftine