Cum Sa Inlocuiti Imbracamintea Unui Scaun Auto-nichiduta.ro

BUCURESTI - 17 septembrie 2013

Comunicat tip General in Internet

Scaunele auto create in ultimul timp beneficiaza de invelitori care se pot scoate si spala. Totusi, la un anumit moment, acestea trebuie inlocuite cu totul, pentru ca se uzeaza. Ganditi-va numai ca un scaun auto are o viata de cativa ani, timp in care se pot schimba multe invelitori.

Nichiduta.ro un magazind e incredere.

Nichiduta.ro un magazind e incredere.

Primul lucru pe care trebuie sa il faceti cand doriti sa inlocuiti o invelitoare cu alta este sa cumparati o invelitoare identica din punct de vedere al dimensiunii. Culoarea poate sa difere, ca si fabricantul. Ca sa scoateti invelitoarea pe care vreti sa o schimbati, trebuie sa intoarceti scaunul auto cu fata in jos. Undeva in spatele scaunului, in general in dreptul umerilor copilului, veti gasi un inel de care este prins materialul textil si din care acesta poate sa iasa. Invelitorile sunt prinse mai apoi de catre o tija metalica. Din momentul in care scoateti o bucata de material din inelul numit mai sus, este simplu sa il scoateti si din acea tija de metal. Tija metalica inconjoara toata partea din spate a scaunului.

Dupa ce scoateti materialul textil, aspirati zona din spatele acestuia, pentru ca nu aveti de multe ori posibilitatea sa faceti acest lucru. Dupa aceea, luati noua invelitoare, treceti-o peste tija aceea metalica, pe care o prezinta toate scaunele ce vin cu invelitori, si fixati materialul la capete in niste inele.

Intoarceti scaunul in pozitie normala si neteziti cu mana materialul. Daca vi se pare ca este prea mult material, intoarceti din nou scaunul, si mai trageti putin de material inspre spatele scaunului. Este posibil ca o invelitoare noua, chiar daca este creata pentru exact tipul de scaun pe care il aveti, sa nu fie ca vechea invelitoare, pentru ca aceasta este una noua, materialul se poate sa fie mai bun si sa acopere in mod diferit scaunul auto. Aceasta nu trebuie sa fie o problema, pentru ca surplusul de material se poate ajusta in spatele scaunului, sau pana la urma taia daca este mult prea mult.

Invelitori pentru scaunele auto se pot confectiona si acasa, insa sunt recomandate cele care se gasesc la magazine specializate ce vand accesorii pentru scaunele auto, pentru ca aceste accesorii sunt facute din materiale testate, nu produc iritatii sau alergii micutilor si sunt de cea mai buna calitate. In plus, in aceste magazine specializate puteti sa dati comanda si de invelitori personalizate pentru baietelul sau fetita dumneavoastra, invelitori care sunt mai greu de realizat acasa.

Despre nichiduta

Cu drag pentru cei mici.