Joc si creatie pentru copii

BUCURESTI - 11 decembrie 2013

Comunicat tip General in Afaceri

Alegerea unei jucarii pentru copiii de 5-12 ani este adesea foarte dificila. Sunt multe jucarii care se adreseaza, in mod clasic baietilor sau fetelor dar de care acestia reusesc sa se plictiseasca dupa o vreme

Daca doriti sa oferiti ceva inedit, un joc de care sa nu se plictiseasca timp indelungat, alegeti un joc lego. In aceasta categorie sunt o mare diversitate de jocuri care stimuleaza in mod evident creativitatea copiilor si ii determina sa realizeze noi si noi modele.

Pentru un cadou oferit copiilor cu varsta de peste 5 ani puteti opta pentru un joc lego din categoria “Lego Friends”. Acest tip de joc se compune dintr-un numar variabil de piese, in fuctie de tipul ales: 130 sau peste 200 de elemente. Fiecare model include si un numar variabil de figurine miniaturale de oameni, masini sau accesorii, alaturi de piesele de construit.

Toate piesele sunt realizate din plastic dur rezistent la socuri mecanice, in culori variate, cu care se pot realiza case, copaci, masini, magazine, vile cu etaj, etc. Diversitatea de forme si culori incita imaginatia copiilor fie baieti sau fete, astfel incat mereu sa poata realiza constructii noi, dar sa si initieze jocuri creative cu elementele obtinute prin ansamblare. Prin insasi denumirea jocului, “Lego Friends”, numarul de piese este suficient de mare astfel incat sa ofere posibilitatea de a se juca impreuna 2-3 copii in conditii excelente.

In cazul unei familii cu un numar mai mare de copii apropiati ca varsta, alegerea unuia dintre aceste tipuri de joc lego este potrivita. Prin implicarea copilului in realizarea uneia sau a mai multor constructii din elementele colorate i se stimuleaza imaginatia si creativitatea in mod involuntar, prin joc. In egala masura este stimulata inteligenta tehnica, iar manipularea elementelor de mici dimensiuni pentru crearea unei constructii incita atentia voluntara. Prin jocurile lego de acest tip copiii petrec minunate momente de relaxare si de joaca in conditii excelente, fie in camera sau pe o terasa, dar si in curte sau in alt spatiu.