Recomandari La Sanius

BUCURESTI - 24 ianuarie 2013

Comunicat tip General in Sport

Copiii au foarte multa energie si trebuie sa o consume facand tot felul de activitati in aer liber. Din pacate, in timpul iernii activitatile se limiteaza la doar cateva, dintre care cea mai importanta este saniusul.

Recomandari La Sanius

La sanius, impreuna cu un copil mic trebuie sa mearga ambii sai parinti, daca este posibil, sau macar 2 adulti; unul dintre ei va trage sania, iar celalalt va merge pe langa sanie, pentru a vedea ce face micutul in acest timp, daca vrea sa doarma, daca se joaca, daca se simte bine, si asa mai departe. O recomandare pentru persoana care va trage sania este sa nu intrebe tot timpul daca micutul se simte bine, daca se joaca si asa mai departe, pentru ca bietul de el nu va mai intelege nimic din atmosfera saniusului, decat ca mama sau tatal sau, care trag sania, sunt extrem de speriati de ceea ce i s-ar putea intampla. Asadar, data viitoare cand iesiti cu copilul dumneavoastra la sanius si va revine responsabilitatea de a trage sania, nu mai il stresati pe partenerul dumneavoastra si pe copil de asemenea cu intrebarile de acest fel; bazati-va pe partener, pentru ca nu degeaba merge in spate pentru a supraveghea in permanenta in ce stare se afla micutul pe tot parcursul “calatoriei”.

La sanius nu uitati sa luati apa si chiar si mancare. Saniusul poate fi o activitate care va face sa va consumati energia, si care oboseste, in acelasi timp. Asa ca daca vreti sa il intretineti pe cel mic timp de o ora intreaga, nu uitati sa va luati o sticla de apa si un sandwich. De asemenea, nu uitati nici mancarea si apa celui mic, pentru ca s-ar putea sa i se faca foame/sete si lui, vazandu-va pe dumneavoastra ca mancati. O alta recomandare ce se impune aici este sa va opriti sa beti sau sa mancati numai in locuri unde nu bate vantul; in zonele unde se formeaza curenti mari este posibil sa raciti si dumneavoastra si cel mic.

Daca sunteti extrem de preocupati de siguranta copilului dumneavoastra in timpul saniusului, puteti sa cumparati pentru acesta o casca folosita de catre micii biciclisti. Casca il va proteja pe cel mic in eventualitatea unei cazaturi. De asemenea, nu uitati sa ii luati si niste manusi groase, care sa permita totusi sangelui sa circule; manusile nu trebuie sa fie stramte pe maini, ci destul de largi, pentru a nu opri circulatia sangvina.

Taguri: blognichduta
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/nichiduta/recomandari-la-sanius