Afla care sunt cerintele pentru lenjeriile de pat tip Horeca

Constanta - 27 aprilie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in HoReCa

Daca vrei ca lenjeriile folosite in pensiuni si hoteluri sa se ridice la cele mai inalte standarde ale calitatii atunci trebuie sa conferi atentia binemeritata detaliilor. Tine cont de cateva aspecte de baza pentru ca aceste produse sa se evidentieze prin rafinament si stil si sa ofere o experienta unica celor care dorm in asternuturile de la hotel.

Lenjerii de pat albe din damasc pentru hotel - Niky Decor

Atunci cand alegi o lenjerie de pat Horeca trebuie sa ai in vedere cateva elemente care te inspira. Ia in considerare faptul ca un asternut fin si delicat va trezi intotdeauna sentimente de bucurie si va face clientii sa se simta foarte bine. Pe langa faptul ca un material de calitate sta la baza reusitelor este important sa realizezi o armonie estetica perfecta in interior pentru a oferi clientilor o oaza de liniste si o stare de odihna.

Modul in care organizezi o camera de hotel isi pune amprenta in mod decisiv asupra felului in care iti tratezi clientii. O camera frumos amenajata atat din punct de vedere estetic cat si functional va aduce deplina incantare in timp ce o camera in care lipsesc cu desavarsire elementele de design precum si asternuturile de calitate, lasa de dorit.

Lenjeriile de pat pentru hotel trebuie alese in functie de materialul dorit si stilul definitoriu. Alaturi de alte elemente de design, acestea pun in valoare brand-ul respectiv realizeaza un echilibru perfect intre finete si eleganta.

Acestea influenteaza in mod direct odihna si starea de bine. O lenjerie de pat Horeca in modele vesele si culori vii creaza o atmosfera calda si primitoare, iar modelul clasic de lenjerie alba de bumbac aduce un plus de prospetime in fiecare camera. Modelele existente la Niky Decor iti schimba radical starea de bine si te face sa te simti cu adevarat rasfatat.

De ce sa alegi lenjerii de pat damasc pentu Hotel?

Pentru a obtine confortul perfect trebuie sa ai in vedere 3 criterii principale atunci cand alegi asternuturile pentru hotel, si-anume: tesatura, dimensiunea si culoarea lenjeriei de pat.

In primul rand, trebuie sa gasesti un furnizor care iti ofera doar materiale de inalta calitate si abia apoi sa alegi modelul care te incanta vizual. Nu uita ca trebuie sa realizezi un echilibru cromatic si sa obti o simetrie aparte in ceea ce priveste designul de interior. Culorile alese trebuie sa se potriveasca perfect cu decorul camerei.

Masoara cu atentie patul pentru a afla dimensiunea corecta. Aceasta reprezinta un criteriu foarte important pentru ca o lenjerie de pat prea mare sau prea mica va influenta in mod negativ aspectul final.

Producatori lenjerie de pat pentru hotel

Lenjeriile sunt considerate accesorii de mare importanta in cadrul unui hotel. Pentru a fi mereu in trend este important sa cunosti care sunt tendintele acestei perioade in materie de decoratiuni si materiale interioare. In acest fel, vei fi mereu la moda si vei surprinde in mod placut clientii cu frumusetea si finetea lenjeriilor de pat Niky Decor.

O camera de hotel frumos amenajata cu diverse obiecte, decoruri si elemente moderne va impresiona prin stil. O lenjerie de pat alba hotel joaca un dublu rol, este un element functional si indispensabil dar si un element decorativ, care schimba integral aspectul incaperii precum si ambianta din interior.

Mediul online abunda de o diversitate de lenjerii insa nu toate se ridica la standardele calitative impuse de managerii de hotel care se respecta. Cei care calatoresc de placere sau in interes de serviciu si petrec cateva nopti la hotel, vor pune mare accent pe felul in care arata lenjeria de pat.  O camera de hotel amenajata in cele mai noi tendinte in materie de mobilier si in materiale decorative de interior va atrage imediat atentia. Daca paturile din camera au asternuturi atragatoare, care schimba imediat starea de spirit a clientilor te poti bucura deja de reusita sigura, pentru ca ai reusit sa obtii armonia perfecta.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/niky-comstil/afla-care-sunt-cerintele-pentru-lenjeriile-de-pat-tip-horeca