Afla care sunt pasii pentru realizarea unui design de lux pentru casa ta

BUCURESTI - 5 martie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design

Fiecare dintre noi isi doreste sa ajunga cat mai sus pe scara sociala, asta aducand de la sine, confort material si recunostiinta din partea celor din jur. Pentru asta este nevoie de munca, perseverenta, curaj si inteligenta. Ajunsi, acolo sus, pe culmile succesului, putem sa ne permitem diferite rasfaturi pe care le meritam din plin.

Design interior case stil clasic - Nobili Interior Design

Design interior case stil clasic - Nobili Interior Design

 Bineinteles, personalitatea, gusturile si dorintele proprietarului, micile amanunte care insufletesc locuinta sunt foarte importante, impletindu-se cu bunul gust, experienta, spiriul critic si arta frumosului pe care o exprima un designer profesionist. Toate acestea vor duce la crearea unui mediu cald, primitor, impresionand prin aspect, unic prin compozitie caruia poti sa-i spui cu multumire si mandrie “acasa”. 

Nobili Interior Design

 Bunul gust cere calitate, astfel alege impreuna cu un designer de interior mobilierul potrivit pentru casa ta si aminteste-ti faptul ca aidoma unei carti si in cazul unei case, chiar daca exteriorul este cel care ne fura privirea pentru inceput, ceea ce ne castiga sufletul si admiratia este interiorul.

Un astfel de rasfat este considerat si optarea pentru un design interior de lux pentru casa noastra.

Calitatea, pretiozitatea, luxul, manifestate in modul in care alegem sa ne decoram casa, tradeaza gusturile fine si in acelasi timp puterea economica a proprietarului. Astfel pentru un plus de comoditate, relaxare, bun gust, eleganta si originalitate, alegem sa ne alocam o suma rezonabila din rezervele financiare si sa ne permitem luxul dorit pentru casa noastra.

Cu siguranta atunci cand inchidem ochii ne vedem, ca prin vis, casa mult visata care sa impresioneze atat prin aspectul unic cat si prin functiile speciale care ofera comoditate si rasfat. Transformarea visului in realitate se face cu ajutorul unui designer de interior. Acestia dispun de o experienta vasta si de cunostinte variate care iti pot transforma dorintele in realitate.  

De la cele mai scumpe obiecte decorative, pana la cele mai indraznete culori si pretioase materiale, de la traditional la modern, de la eleganta la non-conformism, de la vis la realitate este un singur pas care asteapta sa fie facut de catre tine.

Alege sa te inspiri din portofoliul cu design interior case sau vile de lux realizate de Nobili Interior Design

Impune-ti personalitatea si da viata locuintei tale, apoi lasa adevaratii specialisti sa instaleze luxul  in locuinta ta. Acestia stiu ca detaliile dau savoare si eleganta iar decorul este cel care da tonul povestii. Astfel, cu o pensula plina de talent designerii de interior reusesc sa iti picteze casa in cele mai potrivite tonuri, sa traseze linii elegante, sa contureze cele mai pretioase piese de mobilier si peste toate astea sa arunce un val de mister care sa ofere unicitate locuintei.

Luxul si eleganta se nasc in noi si se exprima in tot ce ne inconjoara, devenind caracteristici marcante ale personalitatii noastre. Astfel lasa luxul sa se transforme din vis intr-o realitate pe care o traiesti in fiecare zi, salasluind in locuinta ta.