Amenajarea unei vile cu etaj realizata de designeri in Constanta

Constanta - 5 aprilie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design

Atunci cand vine vorba de distractie, relaxare si timp petrecut intr-un mod placut, mintea multora dintre noi zboara spre mare... aici cele mai profunde trairi se contopesc cu misterul iar traditionalul se imbina cu modernul, complotand la crearea unei atmosfere ideale pentru destinderea si buna noastra dispozitie.

Persoanele care doresc sa se poata bucura in orice moment de o astfel de relaxare si rasfat aleg sa-si achizitioneze o vila in apropierea marii, adica in Constanta.

Amenajare vila Constanta - Nobili Interior Design

Acest oras reprezinta o imbinare intre bun gust, eleganta si stil, imprimandu-ti o stare de nostalgie si melancolie care te fac sa revii mereu cu drag aici. Astfel decorarea unei vile care se afla in acest oras, ar trebui sa imprumute si din aerul boem care invaluie acest loc. De aceea multi designeri de interior, recomanda persoanelor care simt nu doar vad frumusetea si sensibilitatea acestui oras sa se axeze, in decorarea casei lor pe stilul clasic.

Desi multi il considera un stil prea sobru, acesta are menirea de a aduce in prim plan aerul boem de altadata, facandu-te sa te simti personajul principal al unei povesti rupte dintr-o alta realitate. Masivitatea mobilei, rigurozitatea formei, seriozitatea culorii toate acestea reprezinta caracteristici ale clasicismului si in acelasi timp marci ale unei epoci trecute care pote insa renaste in locuinta ta.

Constanta reprezinta doar cadrul povestii, pe cand adevaratul decor il creezi tu, cu ajutorul unui designer profesionist, in interiorul vilei tale. Fie ca alegi sa-ti petreci aici doar vacantele, fie ca te bucuri de fiecare clipa din viata ta in acest loc special, decorul vilei trebuie sa reprezinte mereu o sursa de admiratie pentru cei care-ti trec pragul si o sursa de relaxare, liniste si visare pentru tine.

Astfel maretia exterioara a unei vile trebuie sa fie completata de eleganta si pretiozitatea unui interior pe masura. De aceea pentru a ne bucura de un rasfat deplin intr-un loc special, iti propun sa apelezi la serviciile unei firme de design interior in Constanta  care va reusi sa imbine sensibitatea locului cu originalitatea dorintelor tale si specificitatea stilului clasic, dand nastere unui design impresionant care te va face sa te simti special.

Astfel  desi e mare si spatios, interiorul unei vile ar trebui sa fie amenajat astfel incat sa sporeasca senzatia de libertate, sa intesifice luminozitatea si sa induca o stare de relaxare celor care il locuiesc. Culorile calde, mobilierul simplu dar de calitate si foarte elegant, obiectele de deocoratiune originale si de ce nu inedite reprezinta sablonul in care ar trebui sa se incadreze designul interior al unei vile.

Bineinteles ca va asteptati ca incaperea pe care urmeaza sa o amenajati sa beneficieze de acelasi stil decoristic ca cel pe care il detineti in celelalte incaperi ale locuintei, un motiv suplimentar pentru care alegerea dumneavoastra ar trebui sa se indrepta catre o firma de specialitate.

Vom pune accent pe tot ceea ce inseamna elemente de decor, un prim pas fiind pregatirea incaperii. Vom alege cu atentie finisajele peretilor, vom opta pentru mobila dormitor clasica, gresie, faianta sau alte pietre naturale de calitate superioara, componentele clasice precum chiuveta sau cada vor fi selectate in conformitate cu gradul de confort pe care doriti sa il implementam si nu in ultimul rand, ne asiguram ca piesele de mobilier si celelalte mici piese de decor vor defini baia ideala pe care suntem ferm convinsi ca v-ati inchipuit-o in dese randuri.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/niky-comstil/amenajarea-unei-vile-cu-etaj-realizata-de-designeri-in-constanta