Avantajele fețelor de masă teflonate pentru un restaurant sau hotel

BUCURESTI - 12 aprilie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in HoReCa

Multe produse moderne de îmbrăcăminte sau lenjerii sunt acoperite cu teflon. Aceasta pune întrebarea: „Ce este un protector de teflon?”Ei bine, protectorul din țesătură din teflon este un strat care asigură îmbrăcăminții și lenjeriilor protecție împotriva petelor, noroiului și lichidelor, fără a afecta transpirabilitatea, performanța, senzația la atingere sau aspectul.

Fete de masa teflonate restaurant - Niky Decor

Fete de masa teflonate restaurant - Niky Decor

Ce este teflonul și de ce fețele de masă sunt, mai nou, acoperite cu acest protector pentru țesături?

 

Articolele acoperite cu acest protector de țesătură vor rezista mult, mult mai mult! Lichidele care se varsă pe fete de masa cu teflon se vor înghesui și se vor rostogoli și orice pată sau noroi poate fi ușor periat odată uscat. De asemenea, este asigurată protecție împotriva scurgerilor de lichide, cum ar fi băuturile - astfel de scurgeri pot fi șterse cu ușurință atunci când sunt șterse cu o cârpă curată. Practic, protectorul din țesătură din teflon este un scut invizibil care respinge apa, lichidele și mizeria de pe îmbrăcăminte, obiecte sau lenjerii, ca de exemplu fețele de masa.

 

Avantajele acoperirii cu teflon

Există multe avantaje în cumpărarea de fețe de masă teflonate. Vom enumera mai jos câteva dintre acestea, după cum urmează:

-fețele de masa se vor cu usca rapid când sunt umede;

-lichidele și murdăria vor fi ușor de curățat;

-fețele de masa teflonate resping apa prin strângerea de lichide, permițându-i să se curgă de pe țesătură;

-sunt mult mai durabile;

-oferă protecție de lungă durată împotriva prafului, murdăriei și petelor.

 

Când curățați fețele de masa teflonate, vă recomandăm să urmați instrucțiunile producătorului, așa cum sunt imprimate pe etichetă.

Îngrijirea pânzei de teflon este destul de simplă, mulțumită tehnologiei sale. Urmați aceste sfaturi pentru a profita la maxim de fața de masa din teflon:

-Ștergeți orice scurgeri sau pete cât mai curând posibil cu buretele curat;

-Pentru petele pe bază de ulei folosiți apă cu săpun;

-Se spală rar la o temperatură maximă de 40c;

-Folosiți detergent și clătiți bine;

-Nu utilizați înălbitor, balsam pentru țesături, nu uscați artificial și nu curățați chimic;

-După spălare, călcarea feței de masă reactivează tratamentul împotriva petelor;

-Fețele de masă rămase în lumina directă a soarelui se pot deteriora, deoarece acest lucru poate duce la estomparea culorii țesăturii.

După cum lesne se poate observa, fețele de masă bumbac teflonat sunt perfecte pentru restaurante sau alte bussinessuri de genul, ca de exemplu săli de evenimente, ballroomuri. Desigur, acestea pot fi confecționate într-o multitudine de forme și mărimi și se mulează perfect pentru orice tip de eveniment. Gândiți-vă cât de mult stres veți scuti dacă veți folosi aceste tipuri de fețe de masă în restaurantul vostru. Plus că veți scuti foarte mulți bani, deorece nu mai trebuie să duceți fețele de masă la curățătorie.

 

Cum mesele dintr-un restaurant sau orice bussiness din horeca sunt extrem de utilizate, fețele de masă impermeabile sunt alegerea perfectă. Se curăță extrem de ușor și nici nu sunt scumpe, dacă stăm să analizăm raportul calitate-preț. Noi le recomandăm cu mare drag, desigur, nu doar patronilor din domeniul horeca, ci și persoanelor care apreciază lucrurile de calitate.