Care sunt avantajele colaborării cu un designer de interior?

BUCURESTI - 5 februarie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design

În primul rând ar trebui să distrugem mitul că un designer de interior este rezervat doar pentru cei care au o situație financiară foarte bună.

Design interior casa stil clasic

Unul dintre beneficiile angajării unui designer de interior este de a pune la cale și de a executa un plan de renovare sau remodelare într-un mod mult mai rapid. Datorită studiilor din domeniu, majoritatea angajaților din cadrul firmelor de design interior vor avea o idee clară și concisă asupra planului propus.

Nobili Interior Design

În ziua de astăzi, multe dintre aceste firme sunt extrem de accesibile pentru orice tip de buzunar și, mai mult decât atât, după cum vom afla în acest articol, adeseori putem ajunge să cheltuim mai puțini bani, decât dacă ne-am îmbarca singuri în experiența de renovare și/ sau remodelare.

Avantajele colaborării cu un designer de interior

Un designer de interior are acces, de cele mai multe ori, la foarte multe companii care oferă produse precum cele de mobilier. De exemplu, un designer de interior poate avea îndeajuns de multe cunoștințe în domeniu pentru a putea alege cel mai mic preț și, uneori, dacă mergeți mai departe cu o firmă consacrată în domeniu, puteți profita de reduceri suplimentare, datorită nivelului mare de comenzi pe care firma respectivă le onorează.

Aveți șansa să cheltuiți mai puțini bani

Așadar, aveți posibilitatea de a cheltui, în total, mai puțini bani dacă angajați un designer de interior, decât să va ocupați de toate aspectele de unul singur.

Planul de execuție va fi efectuat mult mai repede

Unul dintre beneficiile angajării unui designer de interior in Bucuresti este de a pune la cale și de a executa un plan de renovare  sau remodelare într-un mod mult mai rapid. Datorită studiilor din domeniu, majoritatea angajaților din cadrul firmelor de design interior vor avea o idee clară și concisă asupra planului propus.

Oricât de mult ne-am dori cu toții să fim buni în toate ariile posibile, este greu să construim un plan pertinent de renovare, mai ales dacă nu există o înclinație nativă individuală asupra acestui domeniu.

Studiile superioare ale unui designer de interior

Pentru a putea fi un designer de interior, este necesară terminarea Facultății de Arhitectură de Interior. Aceasta are mai multe ramuri în componența sa:

-         Secția de Arhitectură de Interior

-         Secția de design de interior

-         Secția de mobilier și amenajări interioare

Secția de mobilier și amenajări interioare este o facultate ce are o durată de 3 ani, unde se studiază, printre altele, următoarele discipline: Atelier design, Tehnici de prezentare, Ergonomie și desen tehnic,

Geometrie descriptivă:

Istoria arhitecturii universale și așa mai departe. Este de la sine înțeles că acești oameni au o viziune diferită și, adeseori, corectă, asupra modului de renovare și modelare a unei case.

Un designer de interior trebuie să colaboreze cu clientul

Nici un designer de interior nu va oferi un plan de execuție fără să asculte de părerea clientului. Acesta trebuie să facă un plan conform cerințelor pe care clientul le are și doar va propune idei, oferind sugestii educate și unice.

Fără nici cea mai mică urmă de îndoială, atunci când alegeți un designer de interior nu veți fi dezamăgit de rezultat. Acesta va pune în valoare toate aspectele posibile dintr-o casă și se va folosi de toate resursele de care dispune pentru a vă transforma căminul într-un loc de vis.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/niky-comstil/care-sunt-avantajele-colaborarii-cu-un-designer-de-interior