Prezentare proiect casa cu etaj realizat de echipa Nobili Interior Design

BUCURESTI - 12 martie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design

Interiorul acestei case cu etaj, situate in Bucuresti , emană căldură, calm și eleganță. Este amenajată într-un stil clasic adus în contemporaneitate, prin spațiile ample și luminoase și mobilierul și decorațiunile în nuanțe deschise, domoale, ce conferă amploare perspectivei.

Portofoliu Nobili Interior Design

Un interior, așadar, care impresionează prin distincție și rafinament, unde simplitatea aparentă ascunde o grijă extraordinară pentru detalii și o calitate desăvârșită.

Nobili Interior Design

Servicii firma design interior in Bucuresti

Livingul este amenajat într-o combinație coloristică rafinată, de bordo și crem, cele două nuanțe îmbinându-se armonios la nivelul draperiilor luxoase și al tapițeriilor celor două fotolii confortabile și de o eleganță fără cusur. La fel ca și fotoliile, canapeaua cu spătar în formă de cochilie este încadrată simetric de setul de draperii somptuoase, iar în centrul ansamblului se află o măsuță albă de cafea. Geometria încăperii este impecabil realizată, prin dispunerea mobilierului și decorațiunilor.

Alege designerii Nobili pentru proiecte rezidentiale

Experții Nobili Interior Design vă stau la dispoziție atât pentru realizarea schiței 3D inițiale a proiectului, cât și pentru sugestii și oferte privind alegerea mobilei și a materialelor destinate amenajării. Piesele de mobilier de calitate superioară propuse sunt de proveniență Italia, fiind importate direct de către firma noastră de design interior.

Plafonul este realizat pe mai multe straturi, cu migală și atenție la detaliu, iar în mijloc tronează un frumos candelabru de cristal. Deși deschis, livingul este delimitat de vestibul prin podelele diferite ale celor două perimetre, dar unitar ca stil grație mobilierului din aceeași gamă. Pentru living, s-a ales parchetul italienesc din lemn natural, stratificat, pe când, în rest, s-a optat pentru o gresie de interior de tip marmură. Televizorul modern este montat direct în perete, pentru a nu distona cu ansamblul clasic.

Solutii amenajari interioare case vile la cheie

Zona de dining este prevăzută cu o masă rectangulară, albă, încadrată de o parte și de alta de scaune cu tapițerii de un bleu-pal, nuanță care, de altfel, domină această parte a casei. În continuare, ansamblul alcătuit din canapeaua de lux cu fotolii și o măsuță are aerul unui mic salon de ceai de pe timpuri, respectând aceeași linie clasică.

Mobilierul alb de bucătărie este inteligent compartimentat și cuprinde un spațiu amplu de depozitare. Se remarcă faianța cu motive de inspirație orientală, tot în nuanțe de albastru.

Scara ce duce la etaj este frumos ornamentată, cu elemente aurii, în ton cu candelabrul maiestuos în jurul căruia șerpuiește.

Primul dormitor matrimonial, în alb și crem-pal, impresionează prin eleganța sa discretă și prin atmosfera luminoasă. Pentru obținerea unui astfel de efect clasic, dar simplu totodată, calitatea elementelor folosite este esențială. Se remarcă recamierul alb, piesă de mobilier amintind de stilul Empire.

Cel de-al doilea dormitor, amenajat în tonuri distinse de bej-roz,  cuprinde un pat matrimonial de lux, cu un spătar șic, în formă de cochilie, precum și o măsuța de toaletă, cu taburet, evocând, parcă, imaginea  aristocratelor cochete din vremuri de altă dată, gătindu-se la oglindă, înaintea balurilor de la curtea regală.

În amenajarea băii, gresia și faianța de lux păstrează detalii de inspirație orientală, ca și în bucătărie, iar îmbinarea nisipiului cu albul pur conferă spațiozitate și luminozitate încăperii amenajate clasic, cu cadă de baie în locul unei cabine de duș moderne.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/niky-comstil/prezentare-proiect-casa-cu-etaj-realizat-de-echipa-nobili-interior-design