Cursuri pentru Coachi NLP si clienti

BUCURESTI - 4 ianuarie 2010

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Cit timp a trecut de cind te-ai antrenat ultima oara in NLP? Cit timp sa mai astepti pentru a-ti ordona abilitatile dobindite? Sezonul de iarna-primavara 2010 pentru dezvoltare personala prin NLP este lansat.

Daca ai si vrei sa iti imbogatesti experienta obtinuta ca NLP Practitioner sau NLP Master Practitioner, daca vrei sa lucrezi din nou intr-un mediu placut, antrenant si performant cu tine insuti si cu alti performeri in programare neuro-lingvistica, te invit la Coaching cu NLP.

Am creat si sint accesabile opt module, dedicate celor mai importante domenii, pentru a fi integrate fara dificultate in viata ta sau a altora: echilibrarea relatiei de cuplu, trairea in propria piele a relatiei sexuale, cresterea si educarea copiilor de catre un parinte sau amindoi, cucerirea independentei fata de alcool, mentinerea hranirii sanatoase, filtrarea totala a consumului de cafea, colorarea imaginii de sine de nefumator, antrenarea muschilor motivatiei pentru exercitii fizice.

Pentru fiecare capitol, sint dispuse in MODELE NOI, cunostinte, tehnici si atitudini NLP pe care deja le folosesti apelind simultan sau secvential la partile tale constiente si inconstiente: sisteme reprezentationale, linia timpului, comportamente, valori si credinte, cauza-efect, criterii si echivalente complexe, asociere si disociere, reamintire si imaginar, limbaj ericksonian, metafore, stabilirea rezultatului dorit bine formulat.

De cele mai multe ori, daca vrei ceva si nu faci nimic pentru acel scop, inseamna ca motivatia si asumarea personala sint la un nivel scazut in rezervorul personal. De aceea, toate modulele sint aliniate la un format unic, pentru ca tu sa parcurgi drumul complet: iti doresti, apoi vrei, dupa care planifici, executi si in final ai rezultatul. Ceea ce iti ofer in oricare dintre cele opt rasaduri este saminta din care vor rasari si se vor dezvolta pina la maturitate si inflorire Motivatia si Asumarea Personala.

Te invit si te astept la explorarea si dezvoltarea abilitatilor tale de Coach. Imagineaza-ti ca Pestisorul de Aur este in fata ta acum. Care ar fi cele trei dorinte pe care i le-ai indeplini imediat? Suna sau scrie-mi pentru inscriere si participare. Aceste module de Coaching cu NLP nu sint disponibile la nesfirsit, spre deosebire de rezultatele pe care le obtii pentru intreaga viata. Si sa nu te miri cind vei inspira o noua 'Pofta buna de viata'!

Despre NLP BURO Consulting

Ca background, sint recunoscute toate certificarile de NLP Practitioner si/sau NLP Master Practitioner. Inscrierea se face pina la limita maxima a unui grup de lucru de 6 persoane. Modulele au statut independent, poti participa la oricare si la oricite te simti motivat din interior pentru dezvoltare personala. Cursurile se tin in Bucuresti si in tara.
Nelu Petre, Coach NLP, Trainer, mobil: 0726 315 086.
coaching@nlpburo.ro