Nobila Casa, primul lant romanesc de supermarket home&deco, a deschis al zecelea magazin

BUCURESTI - 26 iunie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Monden / Lifestyle, Retail

Ce pot face o mama si doua fiice in 20 de ani dintr-un atelier de croitorie si un magazin de textile pentru casa de doar 20mp? Un brand local de decoratiuni interioare - Nobila Casa – cu propriul lant de zece magazine si o companie de anvergura internationala cu o cifra de afaceri anuala de 10 milioane euro.

Pasiunea noastra pentru decorarea caminului, cu mici elemente care daruiesc caldura casei, a inceput acum 15 ani. Visul nostru de atunci era unul mai modest - un magazin frumos in Cluj, iubit de femei, care sa ofere un loc intim unde sa te poti relaxa dupa un shopping obositor, un loc unde te simti ca acasa.

Szekely Zsuzsanna

Bucuresti, 25 iunie, Unirea Shopping Center – A avut loc deschiderea primului magazin Nobila Casa din Bucuresti. Acest brand local de decoratiuni interioare este prezent cu magazine la Cluj, Timisoara, Brasov,  Sibiu, Baia Mare, Targu-Mures, Alba Iulia, Bistrita si Bucuresti.

Magazinul din Bucuresti se afla in Unirea Shopping Center, la etajul trei, si comercializeaza marci proprii, reusind astfel sa aiba o oferta de obiecte decorative de calitatea superioara la preturi accesibile. Cele sase departamente ale magazinului sunt: arta mesei, bucatarie, living, dormitor, baie si perdele si draperii.

Util pentru casa. Perfect pentru cadou! Acesta este sloganul Nobila Casa si se regaseste perfect in portelanul englezesc pe care il puteti gasi la departamentul Arta mesei alaturi de articole din sticla, sau tacamuri Margo by Mendola Dining (marca proprie). Sub brandul Mendola Kitchen (marca proprie), Nobila Casa are o oferta de vase de gatit, precum si produse ce intra sub categoria de „Intelligent Kitchen” – roboti de bucatarie si mixere manuale - de o calitate exceptionala.

Prin marcile proprii, Nobila Casa vine cu o gama de produse exclusive pe piata romaneasca.

La aceeasi categorie, magazinul ofera tablouri pictate manual marca Mendola Art, veioze si lampadare, tablouri din sticla Mendola Art, obiecte de mic mobilier perne decor marca Mendola Home Textiles, precum si lenjerii de pat cu design deosebit  – Mendola Bedding.

Magazinul Nobila Casa cuprinde si un atelier de perdele si draperii cu o gama larga de textile de perdele si materiale décor, toate sub brandul propriu Mendola Fabrics, principalul importator de metraje decorative de casa din tara. Atelierul ofera gratuit servicii de croire, coasere, tivire, precum si masuratori si  montare la domiciliu.

In anul 2013,  Nobila Casa  a realizat o cifra de afaceri de aproape 2.000.000 euro, cu o crestere de 50% fata de anul precedent. Pentru anul 2014 si-a propus deschiderea a doua noi magazine la nivel national, unul dintre ele fiind cel din Bucuresti,  si o crestere de 35%, cu o cifra de afaceri de 2.700.000 euro.

Din 2012 Nobila Casa este prezenta si on-line cu magazinul virtual www.nobilacasa.com

Scurt istroic

In 1991 Szekely Zsuzsanna avea asa: un mic atelier de croitorie, un magazin cu textile pentru casa de 20 mp in Cluj, un singur anagajat si o pasiune uriasa pentru decoratiuni interioare. In 2014 familia Szekeli detine un brand local de decoratiuni interioare - Nobila Casa – si propriul lant de zece magazine, o firma  care se ocupa cu distributia de textile decorative la nivel european, un parc auto si o firma de transport listata pe bursele internationale de transport, un parc industrial desfasurat pe o suprafata de peste 35000 mp.

In 20 de ani, Szekely Zsuzsanna a reusit sa-si imparta visul cu fiicele ei, Agnes si Zsuzsa, si sa demonstreze ca o mica afacere de familie condusa de femei se poate aseza in timp la masa marilor companii, fara sa-si pierde caracterul personal si intim al micilor afaceri de familie.

Despre Nobila Casa

Un brand local de decoratiuni interioare - Nobila Casa – si propriul lant de zece magazine, o firma care se ocupa cu distributia de textile decorative la nivel european, un parc auto si o firma de transport listata pe bursele internationale de transport, un parc industrial desfasurat pe o suprafata de peste 35000 mp.
Pe scurt, Mendola Group, o companie de anvergura internationala cu o cifra de afaceri anuala de 10 milioane euro si aproximativ 300 de angajati.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/nobila-casa1/nobila-casa-primul-lant-romanesc-de-supermarket-home-deco-a-deschis-al-zecelea-magazin