Kilipirim si NOI

BUCURESTI - 8 noiembrie 2007

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Kilipirim - carte, muzica si film in curs de desfasurare la Sala Dalles te asteapta la standul NOI Distributie cu o oferta vasta de titluri si discount-uri pe masura.

Pictori celebri, Arhitecti celebri te intampina si te invita la o meditatie profunda asupra artei, iar maestru de ceremonie, “divinul Dali”, in tinuta aniversara, te rasfata cu tot ce ii trece prin cap, gratie aparitiilor excentrice si megalomaniei sale. Corneliu Baba invita la nelinistitoare intrebari, meditatii asupra lumii si vietii, intors catre formele gandirii occidentale, catre viziunile puternice ale nordului si, finalmente, catre un tip de privire mult mai familiar unui mediu catolic.
Sarbatoarea discount-urilor continua pana Duminica – 11.11.2007 unde te asteptam sa ne cunosti, pe NOI si bogata oferta pe care dorim sa ti-o prezentam cu acest prilej!

Despre NOI Distributie S.A.

NOI Distributie, importator si distribuitor de carte si produse multimedia, ofera o gama variata de titluri lansate de peste 350 de edituri si grupuri editoriale din intraga lume dintre care subliniem: Taschen, Wordsworth, Ullmann, Parkstone, Penguin, Gallimard, Thames&Hudson, Flammarion, Phaidon, Antique Collectors Club, DK, Larousse, Le Robert, Lonely Planet.
Din fondul de carte romaneasca si produse multimedia se distribuie albume si cdrom-uri editate de NOI Media Print, despre istoria si cultura nationala, casete video si dvd-uri cu filme artistice si documentare, produse de Campion, Ager Film.


Flaviu Pastor
PR Manager
NOI DISTRIBUTIE - membra a Grupului de Firme NOI
0723 137. 533
tel: 021/222.89.84
fax: 021/222.79.98
str. Comana nr. 50, sector 1 - Bucuresti
flaviupastor@noidistributie.ro