NOI DISTRIBUTIE te invita la Bookfest 2007

BUCURESTI - 4 iunie 2007

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Descopera fascinatia cartii de imagine oferite de NOI Distributie in cadrul targului de carte Bookfest, care se va desfasura in perioada 6-10 iunie 2007 la Romexpo.

Marea provocare din standul nostru, in editia de exceptie propusa de Taschen, este reprezentata de domus, sinteza publicatiilor din anii 1928-1999 a celui mai influent jurnal de arhitectura si design. De la Art Deco, Stil International, Functionalism pana la Pop si Post Modernism, cele 12 volume contin cea mai consistenta istorie ilustrata a arhitecturii si designului din cele peste sapte decenii ale secolului XX, publicata pana in prezent.

De asemenea, poti gasi la NOI cele mai recente lucrari Taschen cu traducere in limba romana, Case mici si Apartamente mici, care iti prezinta o colectie de proiecte din intreaga lume cuprinzand exemple practice, solutii arhitecturale si de design a caselor si apartamentelor intr-un spatiu minimal.

Si pentru ca noutatile din oferta noastra nu se opresc aici, am completat colectia Taschen Basic Architecture in limba romana cu Wright – promotorul arhitecturii organice si Le Corbusier - teoreticianul urbanismului modern.

Te asteptam in standul nostru sa-ti facem cunoscute propunerile pentru cele 3000 de titluri oferite in cadrul festivalului de carte la care trebuie sa participi si tu…


Despre NOI Distributie S.A.

NOI Distributie, importator si distribuitor de carte si produse multimedia, ofera o gama variata de titluri lansate de peste 350 de edituri si grupuri editoriale din intraga lume dintre care subliniem: Taschen, Wordsworth, Ullmann, Parkstone, Penguin, Gallimard, Thames&Hudson, Flammarion, Phaidon, Antique Collectors Club, DK, Larousse, Le Robert, Lonely Planet.

Din fondul de carte romaneasca si produse multimedia se distribuie albume si cdrom-uri editate de NOI Media Print, despre istoria si cultura nationala, casete video si dvd-uri cu filme artistice si documentare, produse de Campion, Ager Film.

Pentru NOI Distributie, comunicarea cu cititorii si iubitorii de carte frumoasa nu ar fi fost posibila fără excelenta colaborare cu partenerii săi, cărora le mulţumim şi îi invităm să ne însoţească în continuare pe acelaşi drum.
Flaviu Pastor
PR Executive
NOI DISTRIBUTIE - membra a Grupului de Firme NOI
tel: 021/222.89.84
fax: 021/222.79.98
flaviupastor@noidistributie.ro