NOI trenduri in design la TNI

BUCURESTI - 10 octombrie 2007

Comunicat tip General in Arhitectura / Design

fla care sunt ultimele tendinte in design, amenajari interioare si arhitectura la standul NOI DISTRIBUTIE (stand nr. 103) din cadrul Targului National Imobiliar (TNI). Evenimentul se afla la editia a-IV-a, si are loc la Palatul Parlamentului - Sala Unirea, in prioada 11 – 14 octombrie 2007.

Pentru amenajarea casei sau apartamentului tau, ai nevoie de inspiratia asupra tendintelor momentului care sa te reprezinte cel mai bine. Arhitectura contemporana si designul modern sunt acceptate ca si provocari, creand spatii pline de incantare, restrictionate insa de spatiul locuibil. Astfel, in recentele lucrari Taschen cu traducere in limba romana, “Case mici” si “Apartamente mici” sunt cuprinse colectii de proiecte din intreaga lume, in prezentarea de exemple practice pentru solutii arhitecturale si de design in cadrul unui spatiu minimal.
Spatii si interioare ultramoderne, in lumina unor excelente solutii de amenajare, de la cele traditionale pana la cele inovatoare, puteti descoperi in ”Designer Apartments” lucrare in care se prezinta maretia si ineditul stilului de viata modern, in conceptia unor arhitecti si designeri de renume.
De la Art Deco, Stil International, Functionalism pana la Pop si Post Modernism, Editura Taschen propune o sinteza a publicatiilor din anii 1928 – 1999 a celui mai influent jurnal de arhitectura si design - “domus”. Cele 12 volume prezinta cea mai consistenta istorie ilustrata a arhitecturii si designului din cele peste sapte decenii ale secolului XX, publicata pana in prezent.
Peste 1000 de cladiri cunoscute in intreaga lume, incluzand cele mai influente proiecte arhitecturale, “The Phaidon Atlas of the Contemporary World Architecture” constituie o lucrare etalon a celor mai remarcabile lucrari de arhitectura contemporana. Structurat pe zone geografice, cu imagini globale si harti regionale, cuprinzand planuri pentru fiecare dintre cladiri, prezenta lucrare este mai mult decat un abecedar al arhitectului de astazi!

Va asteptam sa ne cunosteti, pe NOI si bogata oferta pe care dorim sa v-o prezentam cu acest prilej!

Despre NOI Distributie S.A.

NOI Distributie, importator si distribuitor de carte si produse multimedia, ofera o gama variata de titluri lansate de peste 350 de edituri si grupuri editoriale din intraga lume dintre care subliniem: Taschen, Wordsworth, Ullmann, Parkstone, Penguin, Gallimard, Thames&Hudson, Flammarion, Phaidon, Antique Collectors Club, DK, Larousse, Le Robert, Lonely Planet.
Din fondul de carte romaneasca si produse multimedia se distribuie albume si cdrom-uri editate de NOI Media Print, despre istoria si cultura nationala, casete video si dvd-uri cu filme artistice si documentare, produse de Campion, Ager Film.
Pentru NOI Distributie, comunicarea cu cititorii si iubitorii de carte frumoasa nu ar fi fost posibila fără excelenta colaborare cu partenerii săi, cărora le mulţumim şi îi invităm să ne însoţească în continuare pe acelaşi drum.

Flaviu Pastor
PR Manager
NOI DISTRIBUTIE - membra a Grupului de Firme NOI
0723 137. 533
tel: 021/222.89.84
fax: 021/222.79.98
str. Comana nr. 50, sector 1 - Bucuresti


flaviupastor@noidistributie.ro