Testeaza-ti copilul Antidrog! Primele teste in farmaciile din Romania!

BUCURESTI - 24 iunie 2009

Comunicat tip General in Sanatate

Nordica Group a lansat produsul Test Screen pentru depistarea consumului de droguri ! Testele se gasesc in farmaciile Sensiblu si depisteaza peste 10 tipuri de droguri dintre cele mai cunoscute. Se efectueaza rapid in saliva sau urina!

Testeaza-ti copilul Antidrog! Primele teste in farmaciile din Romania!

Compania Nordica Group se ocupa cu distributia in Romania a testelor pentru depistarea drogurilor in organism - marca Screen . Testele Screen sunt cunoscute in toata lumea si sunt sigure si rapide. Deja testele Screen sunt comercializate in farmaciile Sensiblu din toata tara si vin in intampinarea parintilor care-si suspecteaza fiii de consum de stupefiante. Testarea tinerilor ar putea insemna o reducere semnificativa a consumatorilor in tara noastra si un mijloc de prevenire foarte eficient cu rezultate in toate tarile cu un numar ridicat de consumatori.
Nordica Group distribuitorul firmei importatoare Screen Romania, lanseaza un apel catre toate institutiile abilitate sa participe cu interes deosebit in stoparea flagelului ucigas.
Adina Danescu
Manager- Nordica Group

Despre Nordica Group

Nordica Group - distribuitor autorizat al marcii Screen Romania- test de depistare in saliva sau urina a celor mai cunoscute droguri.
Nordica Group
Pipera , Cartier Domus, Vila 6B
nordica.group@gmail.com
0752005288
0723132459