Fetitele au o noua prietena: revista Baby Born!

BUCURESTI - 24 septembrie 2009

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Din 30 septembrie, Noriel Maxim propune fetitelor de varsta prescolara si scoalara o noua revista educativa si amuzanta: Baby Born, pentru cea mai buna mamica de papusi din lume!

Echipa Noriel Maxim a inceput sezonul de toamna cu o noua surpriza: o revista adresata fetitelor carora le plac papusile si care doresc sa invete ce inseamna grija si responsabilitatea de la o varsta frageda.

Personajele principale sunt jucariile Baby Born, de la Zapf Creation (MGA). Cu un design deosebit si cu o multime de functionalitati de ultima generatie, papusile sunt pe gustul tuturor fetitelor. Aceste personaje le conduc pe micile mamici de papusi in lumea povestilor si a jocurilor educative, le invata limba engleza si le explica ce inseamna sa ai grija de prieteni si de familie.

Revista este disponibila la toate chioscurile de presa si standurile specializate din marile magazine, precum si online, pe www.norielmaxim.ro.

Despre NORIEL MAXIM SRL

O echipă tânără, inventivă şi dinamică. Preţuim şi respectăm foarte mult copiii şi vrem să le dăruim cele mai de calitate, frumoase, distractive şi la modă publicaţii, dar şi cele mai palpitante aventuri cu eroii lor preferaţi. Sperăm să fim pe gustul tuturor, de la preşcolari mici până la preadolescenţi.

Înfiinţată în anul 2006, Noriel Maxim este o companie de brand publishing, avand in portofoliu cele mai multe licenţe pentru copii din România. În 2009, edităm un număr de 12 publicaţii lunare (reviste), completate de un program editorial de peste 60 de titluri de carte pe an.
Editura Noriel Maxim
tel: 021/317.90.81
raluca.tanasescu@norieltoys.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/noriel-maxim/fetitele-au-o-noua-prietena-revista-baby-born