Norme juridice

Definitie Norme juridice

Parte integranta a normelor sociale, reprezinta reguli de conduita ce sunt instituite sau sanctionate de stat, a caror aplicare este asigurata prin constiinta juridica, iar la nevoie prin forta coercitiva a statului. Normele juridice nu sunt simple indicatii, ci reprezinta dispozitii obligatorii.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Norme juridice? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Norme juridice.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Norme juridice. Definitiile termenilor despre Norme juridice cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Norme juridice, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Norme juridice.