Novatiune

Definitie Novatiune

Metoda de stingere a unei obligatiuni vechi prin crearea alteia noi sau a unui nou contract comercial in locul altuia mai vechi, totul pentru a stinge divergentele vechi si a se crea un cadru nou de activitate.Este de retinut ca se impune acordul tuturor partilor participante la initierea novatiunii, diferit fata de novatia prin schimbare de debitor. Novatiunea este reglementata impreuna cu delegatia in art.1128-1137 Cod Civil.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Novatiune? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Novatiune.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Novatiune. Definitiile termenilor despre Novatiune cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Novatiune, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Novatiune.