4cars – 2 ani si 50 de numere

BUCURESTI - 28 august 2007

Comunicat tip General in Media / Publicitate

4cars, singura revista auto gratuita dedicata Bucurestiului auditata BRAT sarbatoreste in luna august atat 2 ani de la lansare cat si editarea a 50 de numere.

4cars – 2 ani si 50 de numere

Pe langa informatiile proaspete din lumea auto pe care le-a oferit in tot acest timp, numar de numar, 4cars a fost prezenta la toate intalnirile cu publicul, nelipsind astfel de la nici un eveniment important: expozitii, lansari auto, evenimente din domeniu etc. pentru ca astfel, cele 50 de numere pe care le-a oferit publicului cititor si partenerilor sai sa aduca o dezvoltare continua a unui concept unic inceput in urma cu doi ani.

Dupa ce de la numar la numar, 4cars a adus noi rubrici sau le-a dezvoltat pe cele deja existente, in functie de solicitarile cititorilor, incepand cu numarul aniversar, in revista se vor regasi cateva noi rubrici si un nou design. Astfel ca, in numarul 50 al revistei 4cars veti putea citi o prezentare a premierelor auto de la Salonul Auto de la Frankfurt precum si un drive test cu Toyota Prius - un autoturism pe atat de interesant pe cat de multe reactii a produs. Tot in acest numar puteti citi, printre numeroasele subiecte, doua materiale in rubricile nou lansate: ForBikes si 4sale.

In viitor, 4cars va oferi noi surprize, atat in revista tiparita, cat si prin intermediul paginii web a revistei:

http://www.4-cars.ro. Revista isi va intari echipa editoriala si de vanzari, va lansa noi rubrici, isi va dezvolta reteaua de distributie pentru a fi cat mai aproape de cititorii sai si nu in ultimul rand va creste atat numarul de pagini cat si tirajul.


4cars va multumeste pentru ca i-ati fost alaturi de 50 de numere si doi ani, si va invita sa depanam amintiri despre revista atunci cand va implini 100 de numere sau cand o sa mai punem inca un an la vechimea revistei, timp in care asteptam scrisorile si e-mailurile dvs. pentru a intarii calitatea de revista interactiva pe care 4cars si-a castigat-o in ultimii doi ani.


Dan Olteanu
Strategy Manager
Revista 4cars - Bucurestiul in servicii auto

Despre Novus Media / 4cars

Dar aceasta nu este totul. Revista 4cars a pregatit publicului sau noi rubrici si pe pagina web http://www.4-cars.ro. Incepand cu luna august vizitatorii pot citii revista online in acelasi timp cu aparitia sa pe piata. De asemenea, au posibilitatea de a citi sau reciti articolele aparute in ultimii doi ani. Pe pagina noastra pagina web se poate regasi o ampla baza de date pe categorii cu societatile comerciale care activeaza in domeniul auto in Bucuresti, pe categorii. Aici se poate prezenta, prin simpla completare a unui formular online, orice societate din domeniul auto, gratuit in luna august. Agentii economici pot, de asemenea, sa isi posteze gratuit comunicatele de presa care vor fi promovate pe web de echipa 4cars. Acele firme care doresc sa faca angajari in domeniul auto vor putea in curand sa isi posteze joburi pe pagina web a revistei 4cars. Iar lista facilitatilor pentru cititori si partenerii nostri va continua pe intreg parcursul anului.
Multumindu-va pentru ca ne-ati citit timp de doi ani, echipa revistei 4cars va ureaza LA MULTI ANI... alaturi de noi!

Tel: 0723.22.51.52
E-mail: dan.olteanu@4-cars.ro
WEB: http://www.4-cars.ro
dan.olteanu@4-cars.ro