4cars te face copilot de raliu pentru o zi

BUCURESTI - 11 mai 2006

Comunicat tip General in Auto

Revista bilunara gratuita 4cars si Campionul de la debutanti in 2005, Andrei Tureanu, au initiat un concurs prin care 3 dintre cititorii revistei pot vedeni copiloti de raliu. Concursul vizeaza cititorii de peste 18 ani, care isi doresc cu adevarat sa incerce senzatiile pe care ti le poate produce prezenta intr-o masina din Campionatul National de Raliuri. Masina lui Andrei Tureanu este un Clio Sport de 2 l.

4cars te face copilot de raliu pentru o zi

Finalul concursului “Copilot pentru o zi” va avea loc pe terenul de antrenament al pilotului Andrei Tureanu, aflat la 40 de km de Bucuresti. Castigatorii vor beneficia de scaunul de copilot pe parcursul a 3 ture. Locatia a fost descoperita de echipa lui Andrei si prezinta caracteristicile generale ale unei probe speciale, avand atat diferente de nivel cat si virajele necesare. Pe 25 iunie (intr-o duminica), 3 dintre cititorii 4cars vor putea sa experimenteze pe viu imaginile pe care le vad in transmisiunile televizate – captate de camera din masina – in care copilotul dicteaza traseul.
Alegerea celor 3 castigatori nu depinde nici de viteza de raspuns, nici de experienta ca mecanic auto, ci de argumentatia oferita intrebarii “De ce vrei sa te dai cu o masina de raliu”. Raspunsurile care vor exprima cel mai bine filosofia acestui sport i-ar putea propulsa pe participanti direct in scaunul din dreapta, alaturi de Andrei Tureanu.

Inscrierile se pot face la adresa office@4-cars.ro.

Concursul “Copilot pentru o zi” organizat de 4cars beneficiaza de sprijinul emisiunii specializate “La limita”, difuzata de B1TV.

Despre Novus Media / 4cars

Despre 4cars
Ghidul gratuit al serviciilor din Bucuresti a fost lansat in 4 august 2005, apare joi, odata la doua saptamani, si se distribuie exclusiv in Capitala. Inca de la lansare, 4cars a adus un suflu nou in presa specializata, concentrandu-se asupra zonei de servicii auto. Pubicatia a impus pe piata conceptul de “Tester de servicii” – articole in care serviciile sunt testate pentru a oferi cititorului informatii obiective despre ce I se mai poate intampla cu masina. Revista apare deocamdata in 32 de pagini, cu un tiraj de 10.000 de copii/aparitie.
Mai multe detalii la: http://www.4-cars.ro/cars.php

Despre Andrei Tureanu
Andrei Tureanu, pilot in Campionatul National de Raliuri, este campionul la debutanti in 2005, cu o evolutie remarcabila si in sezonul 2006. Dupa o experienta neplacuta in prima etapa a CNR – o rasturnare de profesionist – Andrei a reusit locul II la clasa N in prima zi si locul I in ce-a de-a doua la Campionatul National de Raliuri in Coasta de la Brasov.
In a doua etapa a CNR de la Baia Mare, Andrei Tureanu s-a clasat pe locul IV la Grupa A, ceea ce reprezinta o adevarata performanta.
Andrei Tureanu alearga pe o masina Renault Clio Sport de 2l, preparata in cea mai mare parte de specialistii SpeedTech.
Mai multe detalii despre Andrei Tureanu:
www.andreitureanu.ro
http://www.4-cars.ro/?id_stire=316Marius Tudosiei
redactor sef 4cars
0748-22.44.45
Tel: 031-405.99.72
Fax: 031-405.99.73
marius.tudosiei@4-cars.ro