Nulitate expresa

Definitie Nulitate expresa

Sinonime - nulitate explicita, nulitate textualaNulitate prevazuta ca atare intr-o dispozitie legala, rezulta explicit dintr-un text legal.Cele mai multe nulitati sunt expres prevazute de lege (Codul civil sau alte izvoare ale dreptului civil).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Nulitate expresa? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Nulitate expresa.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Nulitate expresa. Definitiile termenilor despre Nulitate expresa cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Nulitate expresa, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Nulitate expresa.