Trofeul european ‘Volkswagen Service Quality Award 2008’ pentru Top 100 service-uri Volkswagen - câştigat de Nurvil Service Volkswagen

Ramnicu Valcea - 15 august 2008

Comunicat tip General in Auto

Pe data de 18 iulie 2008, la Wolfsburg, Germania, Volkswagen AG a acordat, în premieră, trofeul ‘Volkswagen Service Quality Award’ pentru cele mai bune 100 de service-uri Volkswagen din întreaga Europa, eveniment la care Nurvil, distribuitorul Volkswagen din Râmnicu Vâlcea, a fost desemnat câştigător!

Trofeul european ‘Volkswagen Service Quality Award 2008’  pentru Top 100 service-uri Volkswagen - câştigat de Nurvil Service Volkswagen

Prestigiosul trofeu a onorat partenerii Volkswagen care au obţinut cele mai bune rezultate privind calitatea service-ului şi loialitatea clienţilor.
Gala evenimentului a avut loc în Wolfsburg la Autostadt Car Distribution Center, în prezenţa d-lui Detlef Wittig, vicepreşedinte al Diviziei de Vânzari şi Marketing, a d-lui Prof. Dr. Jochem Heizmann, membru al Consiliului Director al Volkswagen AG, responsabil pentru Divizia de Producţie, şi a altor membri din managementul Volkswagen AG. La eveniment au participat parteneri service din 26 de ţări europene. România a fost reprezentată de dl. Iuliu Kolozsvari – directorul departamentului After-Sales al Porsche Romania şi de dl. Eduard Bălan – director de service Nurvil Volkswagen, diploma şi trofeul Volkswagen Service Quality Award 2008 fiindu-i înmânate domnului Bălan.
Volkswagen Service Quality Award este o recunoaştere a calităţii service-ului pe marca Volkswagen. Principalii indicatori de calitate urmăriţi au fost gradul de satisfacţie a clienţilor, precum şi numărul de reparaţii repetate.
Peste 77.000 de angajaţi lucrează pentru marca Volkswagen în cadrul departamentelor de service ale celor 6.450 de service-uri Volkswagen în întreaga Europa.
Recunoaşterea performanţelor oferite de Service-ul Nurvil de către Volkswagen AG onorează şi responsabilizează distribuitorul Nurvil să menţină calitatea serviciilor la cel mai înalt nivel.

‘Pentru ca Volkswagen-ul tau să rămână un Volkswagen. Volkswagen Service’.

Despre Nurvil SRL

Nurvil SRL-distribuitor autorizat Volkswagen
Nurvil - Departament Marketing Volkswagen, tel.0250.703.696

office-vw@nurvil.ro