Despre cum sa iti planifici vacanta intr-un buget prietenos

Vaslui - 29 august 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Turism

Perioadele concediilor pot fi unele dintre cele mai stresante din timpul anului, in ciuda faptului ca ar trebui, de fapt, sa reprezinte momente de relaxare totala si deconectare de la problemele cotidiene. Aceste lucruri se intampla, insa, tocmai pentru faptul ca planificarea unei calatorii, a unei vacante in tara sau in afara tarii, poate fi ceva mai dificila din mai multe puncte de vedere. De la descoperirea cazarii perfecte, pana la incadrarea biletelor de avion in bugetul vacantei, toate punctele de pe lista de organizare a concediului pot fi greu de atins.

Oriunde te uiti si orice cautare demarezi pe internet, esti inundat cu o multime de oferte, de la cele mai modeste la cele mai luxoase, de la cele mai ieftine la cele mai scumpe. Varietatea si posibilitatea de a alege sunt de dorit, insa un lucru esential in alegerea cazarii pentru o vacanta in tara sau in strainatate, si in luarea deciziilor in ceea ce priveste biletele de avion convenabile, este posibilitatea de a compara ofertele.

TripEconomy isi propune sa vina in ajutorul celor care doresc sa isi planifice vacanta perfecta in detaliu! Avand o baza de date de peste 1,000,000 de hoteluri disponibile în peste 200 de tari si 700 de linii aeriene acoperind peste 9000 de aeroporturi, aplicatia ofera practic utilizatorilor o previzualizare a vacantei lor, alaturi de preturile cele mai convenabile pentru un concediu reusit.

Cu ajutorul TripEconomy, utilizatorii pot cauta zboruri si bilete de avion disponibile catre tarile/orasele in care doresc sa calatoreasca. In urma unei cautari, acestia vor fi intampinati mereu de o varietate de rezulate din care pot alege, prioritatea fiind bilete de avion ieftine si ofertele cele mai bune.

Dupa solutionarea problemei transportului, utilizatorii pot continua prin cautarea de hoteluri sau pensiuni care sa le satisfaca nevoile si preferintele, rezultatele oferite de sistemul TripEconomy mergand pe acelasi principiu: prioritate pentru cele mai bune preturi, posibilitatea de a compara mai multe oferte si oferirea unei imagini cat mai clare asupra ofertei disponibile. O buna parte din hotelurile si pensiunile din sistem au asociate o multitudine de fotografii de la „fata locului”, care sa ajute utilizatorul in procesul decizional.

Majoritatea operatorilor cu care TripEconomy este in parteneriat detin o politica de „Cel Mai Bun Pret Garantat”, care ofera utilizatorilor cele mai mici preturi disponibile online! Prin compararea preturilor hotelurilor si a rutelor aeriene, adunate de TripEconomy dintr-o multitudine de website-uri online de calatorie, utilizatorii pot reusi sa rezerve tot ce tine de un concediu minunat cu un discount de pana la 75%.

TripEconomy dispune inclusiv de un modul de inchirieri auto, prin intermediul caruia pot fi cautate masini de inchiriat in locatiile de destinatie, de o pagina dedicata ofertelor de croaziere, o pagina dedicata activitatilor turistice, si de cate o pagina dedicata punctelor de interes din fiecare destinatie, astfel incat utilizatorul sa fie pregatit inclusiv cu un itinerariu fascinant inainte de a merge la drum.

O vacanta perfecta este o vacanta planificata cat mai bine! TripEconomy poate fi un ajutor de nadejde pentru concediul oricui!