Conferinta de inchidere a proiectului

BUCURESTI - 12 octombrie 2015

Comunicat tip General in Sanatate, Social, Farmaceutic

Proiectul “Acces la formare profesionala continua pentru angajatii din sectorul sanitar-PROSANIT” POSDRU 164/2.3/S/138111 implementat de catre OAMGMAMR in parteneriat cu CEPECOM SRL se regaseste in ultima luna de desfasurare.

Conferinta de inchidere a proiectului

In cadrul acestei luni va avea loc conferinta de inchidere a proiectului, eveniment ce va avea loc in data de 15.10.2015 in cadrul Hotelului Sheraton Grand Plaza din Bucuresti, sala Iridium, in intervalul orar 11-14.

La aceasta conferinta vor participa atat membri ai  echipei de implementare, formatori,  persoane reprezentand publicatii mass-media din Bucuresti, persoane ce au fost incluse in grupul tinta al proiectului, dar si persoane dornice de a afla mai multe despre implementarea acestui proiect, rezultatele acestuia si strategia OAMGMAMR privind viitoarele proiecte ce vizeaza personalul angajat din cadrul unitatilor medicale.

Cuvantul de deschidere il va avea domnul Mircea Timofte, presedintele OAMGMAMR, ce va enunta motivele care au stat la baza scrierii acestui proiect si insemnatatea acestui proiect pentru institutia pe care o conduce.

Prezentarea proiectului si detalierea fiecarei activitati majore va fi facuta de managerul de proiect, doamna Ana Dulu, care va prezenta fiecare actiune desfasurata in ordine cronologica, evidentiind criteriile ce au stat la baza  recrutarii grupului tinta, modul de desfasurare a sesiunilor de orientare si consiliere, precum si a cursurilor de calificare privind cele 3 meserii “Baby-sitter”, “Ingrijitoare batrani la domiciliu” si “Ingrijitoare bolnavi la domiciliu”.

De asemenea vor fi prezentate si rezultatele obtinute pana in momentul de fata, evidentiindu-se faptul ca multe dintre cursuri se vor finaliza dupa aceasta conferinta.

Pentru detalierea activitatilor din cadrul sesiunilor de orientare si consiliere, unul din expertii Partenerului CEPECOM SRL va lua cuvantul, explicand toate cele 3 etape ce au stat la baza stabilirii profilului psihologic al fiecarui participant si repartizarea la unul din cele 3 cursuri din cadrul proiectului.

Doamna Mazilu Carmen, coordonator regional in cadrul proiectului si doamna Daniela Stan, formator-curs “Baby-sitter” Bucuresti, vor vorbi despre modul in care s-a realizat instruirea cursantilor si modul in care au fost imbinate orele de teorie  si orele de practica, astfel incat cursantii sa inteleaga cat mai bine tainele meseriei pe care si-au ales-o.

La finalul evenimentului, managerul de proiect va invita 1-2 persoane ce au participat la activitatile proiectului sa impartaseasca celor prezenti in sala impresiile legate de proiect si despre utilitatea acestuia in vederea dezvoltarii lor profesionale si personale.

Cu speranta ca cele enuntate mai sus v-au starnit interesul, va asteptam in numar cat mai mare la acest eveniment.

Pentru mai multe informatii referitoare la modalitatea de inscriere in cadrul proiectului cat si conditiile de eligibilitate puteti accesa site-ul www.oamr.ro  sectiunea Proiecte FSE, cat si la adresa de e-mail oammromania@gmail.com

Proiectul este un proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 Investeste in oameni !

Dragos Stan

Expert promovare proiect  

 oammromania@gmail.com

www.oamr.ro

Taguri: oamgmamr