SALONUL NAUTIC INTERNAȚIONAL BUCUREȘTI – CARAVAN, MOTORHOME & ADVENTURE 2024

BUCURESTI - 21 martie 2024

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

În perioada 28-31 martie 2024 se va desfășura în București, în Hala Laminor cea de a 14-a ediție a Salonului Nautic Internațional București – Caravan, Motorhome & Adventure.

Warning: Illegal string offset 'html' in /var/www/html/comunicate/tmp/templates_c/5cace39557f6621ec4af4fbcc1eeba6d00118cff.file.index.html.php on line 341

Warning: Illegal string offset 'html' in /var/www/html/comunicate/tmp/templates_c/5cace39557f6621ec4af4fbcc1eeba6d00118cff.file.index.html.php on line 343
B
SALONUL NAUTIC_CARAVAN, MOTORHOME 2024

Ne revedem acolo...neapărat!

Ionut Tudose Organizator

Evenimentul se va desfășura pentru a doua oară în Hala Laminor și va reuni peste 50 de companii de profil din țară și din afara acesteia.

Expoziția devenită tradițională, are ca scop promovarea domeniul nautic de agrement și cel al rulotismului (caravaning) și reprezintă un reper important atât pentru industrie cât și pentru cei pasionați. De asemenea, evenimentul unic în România este urmărit cu interes și de producătorii de ambarcațiuni și vehicule recreaționale din Europa care vor să își extindă aria de reprezentare și în țara noastră.

Expozanții vor întâmpina publicul cu multe noutăți și promoții în cădirea istorică readusă la viață anul trecut după un lung proces de restaurare și o inaugurare cu mare fast concomitent cu deschiderea oficiala a celei de a13-a ediții a evenimentului.

Ne putem mândrii în continuare cu faptul că vom avea multe premiere absolute Made in Romania, un motiv în plus pentru a ne vizita.

Evident, nu vor lipsi școlile de navigație, prestatorii de servicii conexe, produse și accesorii dedicate, camping și lifestyle.

Pentru încurajarea și dezvoltarea acestor activități în mod corect, facem în permanență eforturi.

Și anul acesta vom avea plăcerea să oferim acces gratuit grupurilor de copii din clasele 1-8 (organizate, însoțite și anunțate).

"Am constatat cu mare bucurie că în ultimii ani oamenii care sunt pasionați de hobby-urile reprezentate în cadrul evenimentului, și-au reafirmat interesul real pentru expoziție lăsând în plan secund luarea unor decizii de achiziție direct din mediul online, unde surprizele pot fi uneori neplăcute. Interacțiunea directă între vânzător și cumpărător rămâne în continuare calea corectă pentru luarea celei mai bune decizii, mai ales atunci când avem posibilitatea să comparăm mai multe produse similare/asemănătoare reunite într-un singur eveniment. Vă așteptăm cu drag să navigăm împreună în labirintul de hobby-uri inedite! " Ionuț Tudose Organizator

Program: Joi de la 10:00 la 18:00; Vineri și Sâmbătă de la 10:00 la 19:00 Duminică de la 10:00 la 17:00.

Tariful este de 40 Lei/persoană  Informații găsiți și pe site-urile evenimentului www.salonulnauticbucuresti.ro , www.caravanshow.ro .Contact: office@caravanshow.ro , office@bucharestboatshow.com                                Organizator Ionuț Tudose Telefon: 0723296367

Despre Ocean Media

Salonul Nautic este un eveniment 100% românesc, în care toţi cei implicaţi au crezut şi au investit încă din faza de proiect. Astfel, am ajuns împreună la cea de a 14-a ediţie devenind între timp un loc în care cei pasionaţi se reîntâlnesc cu plăcere în fiecare an.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ocean-media/salonul-nautic-interna-ional-bucure-ti-caravan-motorhome-adventure-2024