TE-MA România, investeşte 1 milion de euro în creșterea producţiei.

BUCURESTI - 24 august 2016

Comunicat tip General in Afaceri, Constructii, HoReCa

TE-MA România deschide anul 2016 cu investitii de peste 1 milion de euro în tehnologie și personal,o marca renumita in productia de obiecte sanitare, electrice si decoratiuni, prezenta în marile lanțuri hypermarket cât și în parteneriate regionale cu distribuitori de top. Este prezentă în casele românilor prin produsele ei reprezentând producția proprie și importuri.

TE-MA România

TE-MA  România, investeşte 1 milion de euro în creșterea producţiei.

Te-MA România deschide anul 2016 cu investitii de peste 1 milion de euro în tehnologie și personal, compania condusă de Iulian Vasile, o marca renumita in productia de obiecte sanitare, electrice si decoratiuni, prezenta în marile lanțuri hypermarket cât și în parteneriate regionale cu distribuitori de top. Este prezentă în casele românilor prin produsele ei reprezentând producția proprie și importuri.

„Semnalele pozitive din piață ne întăresc încrederea în stabilitatea economica a României, de asemenea ca producător român sper la o relaxare fiscală , mai exact la scăderea TVA  precum s-a întâmplat la produsele alimentare, pentru a stimula segmentul construcțiilor al carui efect este scăderea șomajului.” – PR Valentina P

În prezent TE-MA produce şi distribuie o gamă largă şi diversă de produse:

decorațiuni interioare – șină de perdea, accesorii pentru şinele de perdea, plintă pentru șină, profile de faianță;

tehnico-sanitare – ușițe de vizitare din plastic si metalice, rame de aerisire, capace de toaletă;

electrice – ventilatoare de baie și tablouri electrice

Gama de accesorii de baie si tehnico-sanitare cuprinde şi produse importate, de bună calitate.

Baterii de cadă şi duş, baterii de bucătărie, baterii de lavoar şi bideuCântare de baieFurtune şi pare de duşRezervoare wcSifoane, racorduri de apăPompă de apăChiuveteTubulatură

Comercializăm peste 120 de produse adaptate la nevoile pieţei actuale şi din acest an mărim capacitatea de producţie prin această investiţie de un milion de euro, menită să ne aducă mai aproape de clienţii noştri.

Este în firea umană să ne construim spaţiul în care locuim cu produse care ne oferă comfort şi siguranţă. Produsele din gama de decoraţiuni interioare completează interiorul sau exteriorul casei în mod estetic şi funcţional iar produsele din gamele sanitare şi electrice sunt deosebit de importante pentru siguranţa noastră şi a bunurilor din casă, de aceea căutăm în permanenţă să creăm produse de calitate, la nivelul standardelor europene. Lucrăm cu magazine de retail şi hypermarketuri din toată ţara.

Produsele Te Ma pot fi achiziţionate din majoritatea hypermaketurilor, supermarketurilor și magazinelor de tip DIY: Cora, Hornbach, Leroy Merlin, Auchan, Brico Depot, Carrefour şi le puteţi vedea pe site - ul companiei https://www.te-ma.ro/

Despre TE-MA  România

Companie dinamică cu aproximativ 17 ani de activitate pe piaţa din România, creştere economică anuală şi un număr de 80 de angajaţi.

Urmărim tendinţele pieţei de consum, ne informăm şi ne adaptăm în permanenţă cerinţelor generaţiei actuale. Diversificarea gamei de produse ne-a adus o creştere organică la nivel de companie şi forţă de muncă.

Contact TE-MA

Prelungirea Ghencea nr 65, Bragadiru, Ilfov

Telefon: 031-436.78.01

Fax: 031-436.78.02