Plimbare prin Viena în centrul Bucureștiului

BUCURESTI - 9 septembrie 2011

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Turism

Din 8 până în 22.9.2011 vă invităm la o plimbare virtuală prin Viena direct în Centrul Istoric al Bucureștiului .

Plimbare prin Viena în centrul Bucureștiului

Proiectul reprezintă o instalație interactivă, care permite experiența unei plimbări virtuale prin frumoasele grădini baroce ale palatului Belvedere și care redă impresia, că v-ați afla direct în Viena.

Începând cu 8.9.2011 „Plimbarea prin Viena” se poate experimenta zilnic timp de două săptămâni de la ora 14 până la 24 pe strada Lipscani, colț cu str. Smârdan. Aici prin intermediul unei instalații tehnice folosite doar in televiziune, trecătorii care traversează un spațiu predefinit sunt ”proiectați” in mijlocul Vienei cu ajutorul tehnicii Chroma-Key. Cine dorește să se plimbe și mai mult prin Viena poate continua turul virtual pe www.tour.vienna.info/ro și pe facebook.com/ViennaTouristBoard. Printr-o aplicație speical realizată în acest scop, utilizatorii se pot plimba cu trăsura prin Viena doar încărcând o poză cu ei înșiși și pot trimite apoi video-ul generat astfel prietenilor pe Facebook, Twitter sau e-mail.

Pe parcursul celor două săptămâni în Centrul Vechi al Bucureștiului vor fi împărțite broșuri informative despre Viena, incluzând și o ofertă atractivă din partea agenției Happy Tour pentru un City Break în capitala imperială.

Despre Oficiul National de Turism al Austriei

Oficiul Naţional de Turism al Austriei este organizaţia naţională de turism. Scopul principal al acestei organizaţii este ca, împreună cu toţi partenerii austrieci din turism, să contribuie la păstrarea şi consolidarea competitivităţii Austriei ca ţară pentru turism.
Activităţi principale: promovarea destinaţiei de vacanţă Austria prin publicitate clasică, relaţii de cooperare cu media şi agenţii de turism/tour-operatori, organizarea de târguri şi platforme de vânzare.

Taguri: www.vienna.info