Invatamant modern intr-o universitate cu tradiţie. Uppsala University in Romania

Locul desfasurarii: Bucuresti

Organizator: OK Service Corporation

Invatamant modern intr-o universitate cu tradiţie.  Uppsala University in Romania

Uppsala University din Suedia, in colaborare cu OK SERVICE CORPORATION va invita sa participaţi la programul:
Executive Master of Business Administration
General Management
Data de inceput: 7 Octombrie 2010

De ce Uppsala University?
Este cea mai veche univestitate din Scandinavia (fondata in 1477)
Educatie si cercetare in 9 facultati
Peste 40 de programe de studiu
1.400 cursuri cu participare deschisa
Peste 3.000 de proiecte internaţionale de cercetare
5.000 de publicatii academice anual
Universitatea Uppsala realizeaza cercetari intr-o gama larga de domenii, pentru o mai buna inţelegere a societatii, pentru dezvoltarea unei lumi mai bune şi pentru a face viata multor oameni mai usoara - cercetari care aduc noi perspective la intrebarile de baza ale stiintei si, in acelaşi timp, noi cunostinte care sa contribuie la un mediu durabil, la sanatatea umana si la dezvoltarea sociala.
Pe intreg parcursul anului 2010, saptamana de saptamana, Universitatea Uppsala, prin programul “52 ways to create a better world”, va dezvalui cate putin din “comoara” cercetarilor prin prezentarea de exemple legate de curiozitatea si bucuria de a descoperi a cercetatorilor.

De ce un Executive MBA?
Este important sa se acorde o atentie sporita afacerilor internationale. Economia mondiala, diferenţele culturale şi afacerile internaţionale sunt ingrediente importante în toate activităţile economice.
Departamentul de Studii Economice al Universitatii Uppsala ofera de peste 25 de ani programe MBA de succes, datorate abordarii integrate si complexitatii metodelor educationale unice ce imbina conceptele cheie de administrare a afacerilor cu formarea de abilitati manageriale, esentiale pentru un management eficient.
Ceea ce aduce valoare acestor programe este formatul special, care permite asimilarea conceptelor si aplicarea lor imediata.
Prestigioasa calificare profesionala oferita de suedezi conferă recunoasterea internationala in domeniu.

Diploma
La finalizarea programului, participantii primesc o diploma de la Universitatea Uppsala, care certifică faptul că titularul a absolvit un un an de Master of Business Administration. Programul cuprinde 60 CE (European Credits), echivalentul a un an de studii cu normă intreaga.Pentru mai multe informații va rugam sa ne contactați la:
Tel: 0244 575 751
Mail: emba@okservice.ro
Web: www.okservice.ro

Despre OK SERVICE CORPORATION

Programul este tradus
Sesiunile programului vor fi prezentate în limba franceză. Acest fapt nu aduce prejudicii auditoriului datorită unei traduceri de cea mai bună calitate oferită de organizatori.

Certificate
Ca urmare a parcurgerii programului, Institutul Naţional de Tehnici Economice şi Contabile (INTEC) va emite un Certificat de Absolvire pentru fiecare participant.

Participare: Intrare libera