Okazii.ro introduce plata cu cardul în sute de magazine online

BUCURESTI - 29 aprilie 2010

Comunicat tip General in IT&C

Produsele din magazinele Okazii.ro vor putea fi plătite cu cardul, în urma parteneriatului pe care cel mai mare site de e-commerce din România l-a încheiat cu mobilpay.ro, procesator autohton de tranzacţii online prin card bancar şi plăţi prin SMS. Conform estimărilor, pâna la sfârşitul anului, pe Okazii.ro vor fi disponibile peste 1 500 000 de produse şi cel putin 300 000 dintre acestea vor putea fi plătite cu cardul.

Okazii.ro introduce plata cu cardul în sute de magazine online

Cea mai mare platformă de comerţ online din România, cu peste 1000 de magazine înregistrate, 840 000 de produse disponibile şi 2,3 milioane de vizitatori unici lunar, Okazii.ro oferă utilizatorilor săi posibilitatea de a plăti cu cardul pentru cea mai mare varietate de produse din românesc.

Conform estimărilor Okazii.ro şi Netopia Sistem, operatorul mobilpay.ro, cele mai tranzacţionate produse prin intermediul plăţii cu cardul vor fi telefoanele mobile şi laptopurile. În prezent, în cadrul celui mai accesat magazin virtual din România vizitatorii sunt interesaţi cu precădere de computere, telefoane mobile, accesoriile auto-moto, electronice, îmbrăcăminte şi încălţăminte. De asemenea, printre cele mai căutate produse pe Okazii.ro se află şi obiectele de colecţie.

„Implementarea acestui proiect pentru Okazii.ro a fost o adevărată provocare pentru mobilpay. Consider că parteneriatul cu cel mai mare magazin online din România reprezintă un mare pas înainte pentru comerţul electronic local şi o nouă abordare pentru plăţile cu cardul din .ro”, a declarat Antonio Eram, Founder&CEO al Netopia Sistem.

Prin parteneriatul încheiat cu mobilpay, magazinele din Okazii.ro beneficiază de unelte de plată cu cardul gata implementate, cât şi de un comision unic, indiferent de volumul de tranzacţionare: 2,6% din valoarea produsului sau serviciului, în cazul decontării la 15 zile de la finalizarea plăţii.

“Okazii.ro este primul site din România care oferă plata cu cardul în sute de magazine. Cumpărătorii vor avea la dispoziţie cea mai mare diversitate de produse care vor putea fi plătite cu cardul şi credem că acest fapt se va reflecta şi în volumul de tranzacţii. Am ales mobilpay.ro pentru că s-a dovedit cea mai eficientă soluţie locală pentru plăţile online”, a declarat Virgil Gînjău, Project Manager Okazii.ro. Acesta a mai subliniat că noul sistem implementat aduce costuri mai mici de gestionare a tranzacţiilor pentru vânzători şi estimează, de asemenea, că numărul comenzilor şi cel al magazinelor de pe Okazii.ro vor creşte odată cu implementarea plăţii cu cardul.

Despre Okazii.ro

Lansat in 2000, Okazii.ro se află în portofoliul NetBridge Services şi este lider în categoria comerţ electronic, cu cel mai mare număr de produse disponibile la vânzare şi cei mai mulţi vizitatori unici lunar (cf. www.trafic.ro).

Despre Netopia Sistem
Netopia Sistem este un furnizor de servicii mobile, mesagerie, marketing şi comunicare. Portofoliul de servicii publice al companiei cuprinde: web2sms.ro (cel mai folosit serviciu de mesagerie SMS pentru campanii directe pe telefonul mobil), Mobo.ro (portalul dedicat aplicaţiilor pe telefonul mobil, care cuprinde peste1.200 de titluri disponibile, pentru orice model de telefon), meb2sms.ro şi MyGOD.ro (platformă games on demand pentru PC).

Pentru detalii, nu ezitati sa ne contactati:

Adela Rapeanu
Communication Expert
adela.rapeanu@netbridge.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/okazii-ro/okazii-ro-introduce-plata-cu-cardul-in-sute-de-magazine-online