OKI lansează noua serie MC800 - Multifuncţionale LED color A3 pentru IMM-uri

BUCURESTI - 11 octombrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Finante / Contabilitate, IT&C

OKI Europa se bazează pe succesul dovedit în segmentul de piaţă A3/A4 color pentru multifuncţionale, lansând noua serie MC800, pentru întreprinderile mici şi mijlocii.
Clienţii actuali au dovedit o mare satisfactie faţă de modelul existent MC860 şi setul său larg de caracteristici, cu un puternic accent asupra costului total de proprietate.

MC861dn, echipat cu tăvi suplimentare şi cabinet

În urma analizelor făcute în conformitate cu dezvoltăriile tehnologice existente la produsul multifuncţional A3 MC860 (MFP), OKI a lansat o serie de noi modele care să răspundă nevoilor diferite ale afacerilor, oferind soluţii importante pentru grupuriile de lucru mici şi mijlocii. Noul MC851 a fost conceput pentru afacerile cu un volum de imprimare mai mic, conştiente de importanţa bugetelor disponibile, care pot beneficia acum de flexibilitatea unei MFP combinat cu un preţ de achiziţie extrem de competitiv.

Simultan, s-a lansat şi MC861 care are viteze de imprimare mai rapide decât MC851 dar şi posibilitate de a folosi tonere de capacitate mai mare, fapt care creează un cost total de proprietate mai scăzut. MC861 este perfect pentru grupuri de lucru cu un volum de imprimare mai mare. "Nu este o surpriză faptul că MFP-urile, reprezinta segmentul cu cea mai rapidă creştere pe pieţei imprimantelor", spune OKI Marketing Product Manager Europa, Paul Ingram, "deoarece nevoile întreprinderilor care caută să aducă mai multe sarcini de imprimare in-house, primesc un răspuns pozitiv, având în vedere capacitatea de imprimare, scanare , copiere şi fax de documente, la un cost eficient, printr-un singur dispozitiv robust cu o calitate înaltă a documentelor create.

"În continuare, succesul nostru în acest sector cheie, s-a fost bazat pe ascultarea clienţiilor noştri şi oferirea de răspunsuri în conformitate cu nevoile lor, care sunt în căutare de valoare si performanta, sustinută de reputaţia lui OKI neegalată, pentru fiabilitatea şi calitatea culorii. MC860 a creat un nou segment în furnizarea de pret A3 / performanţă atunci când este necesar, care ar putea concura direct cu multifuncţionale existente A4 color pentru grupuri de lucru, în plus noile noastre MC851 şi MC861 oferă un line-up mai competitiv. "

Informaţii pentru clienţi

Cercetăriile întreprinse de către OKI, faţă de cumpărătorii de MC860 (produsul anterior gamei de MFP A3), oferă un sprijin puternic al acestei abordări orientată spre client, deoarece utilizatorii au răspuns pozitiv la o majoritate covârşitoare a funcţiilor sale, precum:

- 91% dintre utilizatorii din toate sectoarele au fost satisfăcuţi sau foarte mulţumiţi cu performanţa produsului global

- 100% din respondenţi utilizează funcţia MC860 al imprimantei, 81% funcţia pentru copiere color, 78% funcţia pentru scanarea documentelor şi 47% funcţia pentru faxurile primite

- Utilizatorii au fost impresionaţi în special cu aspectele individuale ale funcţionalităţii produsului, inclusiv de vitezele de imprimare şi scanare, calitatea culorii imprimate şi de calitatea de copiere şi scanare.

"Este de multe ori presupus că majoritatea întreprinderilor utilizează o MFP în principal ca o imprimantă şi că celelalte funcţii, se folosesc numai în mod ocazional," spune Ingram.

"Cu toate acestea, după cum cercetarea noastră, în mod clar, clienţii din diverse industrii utilizează multe din funcţiile MFP in mod regulat şi de aceea este esenţial ca MFP să ofere o experienţă de utilizare de înaltă calitate în mod constant."

Costuri de funcţionare

Când au fost intrebaţi care sunt cele mai importante cerinţe necesare pentru a înlocui imprimanta lor actuală cu un MFP, cerinţele cele mai importante ale clienţiilor sunt legate de cel mai mic preţ de achiziţie iniţial şi costul de imprimare pe copie.

Ca urmare, MC851 se adresează celor care caută o ofertă extrem de accesibilă iar MC861 oferă în plus şi posibilitatea de folosire a echipamentului cu toner de mare capacitate, generând astfel costuri reduse.

"Noua Serie MC800 va continua să se adreseze în special întreprinderiilor mici şi mijlocii, acelor grupuri aflate în căutarea de a înlocui imprimantele deţinute, cu un echipament multifuncţional robust, care satisface toate nevoile lor legate de documente," confirmă Ingram.

"În acelaşi timp, pentru a permite organizaţiilor să aducă mai multe sarcini de imprimare in-house, acestea oferă manipulare versatilă pentru diverse tipuri de media şi rezultate de calitate pentru cerinţe de specialitate, cum ar fi broşuri A4, A3 şi scheme, planograme, şamd. Toate acestea sunt susţinute de către OKI prin garanţia pe viaţă a capului de imprimare şi posibilitatea de extensie de garanţie de până la cinci ani, care oferă utilizatorilor încrederea în soliditatea şi fiabilitatea produselor noi."

Despre MC851/MC861

Sarcini / funcţii Trei versiuni: DN, cdtn şi cdxn Tip: imprimare / scanare / copiere / fax Viteză de imprimare A4 (color): 22 ppm (MC851), 26ppm (MC861) Viteza de printare A4 (mono): 34ppm (MC851/MC861) A3 Viteza de imprimare (color): 12 ppm (MC851), 15 ppm (MC861) A3 Viteza de imprimare (negru): 17 ppm (MC851/MC861) Rezolutie: 1200 x 600 dpi (imprimare), 600 x 600 dpi (copiere / scanare) Emulare: PCL6 si PCL5c (Windows); PostScript (Windows / Mac) Tavă standard de intrare: 300 coli, de până la 1360 pentru cdxn Tavă multifuncţională: 100 coli Display LCD: Ecran tactil 14.5cm cu iluminare din spate Toner Capacitate: Culoare - 7.3K (MC851), 10K (MC861) Negru - 7K (MC851), 9.5K (MC861)

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/oki-printing-solution-romania/oki-lanseaza-noua-serie-mc800-multifunctionale-led-color-a3-pentru-imm-uri