Oleya lanseaza peste 100 de produse noi

BUCURESTI - 23 noiembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Farmaceutic

Dupa 2 ani de la infiintare, brand-ul construit de farmacist isi dubleaza numarul de produse oferite, pastrandu-si conceptul ce a atras publicul feminin - ingrediente cosmetice 100% naturale.

Compania Oleya, unul din cei mai puternici si tineri jucatori de pe piata ingredientelor cosmetice si uleiurilor esentiale lanseaza produse noi, odata cu implinirea a 2 ani de activitate.  Principalele game in care se vor regasi produse noi sunt :

Uleiuri esentiale pentru aromaterapie sau cosmetice

Uleiuri vegetale presate la rece

Baze cosmetice naturale, fara parabeni sau sulfati

Brandul Oleya s-a facut cunoscut datorita calitatii ireprosabile, design-ului modern si a suportului oferit de un farmacist profesionist.

Am intrebat-o pe Andreea Enache, fondatoarea brandului, de ce un farmacist a ales calea produselor naturale:

"Aromaterapia a devenit o disciplină de tip holistic și poate fi considerată o metodă alternativă la medicina tradițională. Ingredientele cosmetice, uleiurile esențiale și vegetale sunt o alternativă naturală 100% pentru produsele regăsite în farmacii, nu conțin ingrediente chimice, risc alergen scăzut, fără efecte secundare și sunt foarte eficiente. Pe lângă beneficiile cosmetice și aromaterapeutice  dovedite clinic, experiența utilizării acestor remedii din natură este unică și acționează atât asupra corpului, cât și a psihicului."