Despre bet365 - cea mai mare agentie de pariuri sportive din lume

Suceava - 3 august 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Sport

Cateva informatii despre bet365, agentia de pariuri sportive considerata ca fiind una din cele mai mari companii de pariuri online din lume.

Bet365 este una dintre cele mai mari case de pariuri online din lume, care contine, printre altele, poker, jocuri de cazinou, bingo si loterie. Platforma de jocuri satisface gusturile persoanelor impatimite de sport, cat si pe cei angrenati in aceasta activitate, deopotriva.

Puteti gasi acest jucator de pe piata pariurilor la adresa Bet365.com, un site cu interfata prietenoasa, cu optiuni care includ nu mai putin de 15 limbi straine! Veniturile sale provin in proportie de 50% din pariuri, acolo unde jucatorii au ocazia de a profita de ofertele puse in joc de catre acest bookmaker. In dreptul punctelor forte, putem trece oferta foarte variata din cadrul celor mai captivante sporturi precum fotbalul, baseballul, baschetul, etc., dar si consola de pariuri LIVE, acolo unde pariorii pot beneficia de stream-ul live, handicap asiatic, numar cartonase galbene, cornere, s.a.m.d.

Proprietarul Bet365, Peter Coates, este in acelasi timp si presedintele Stoke City FC, una dintre cele mai bogate francize de fotbal din lume. Licenta si-a obtinut-o de la Comisia de jocuri de Noroc (The Gambling Commission), in vreme ce platforma de poker si cazinou sunt autorizate si reglementate de catre Guvernul Gibraltarului.

Nou inregistratii Bet365 vor fi foarte bucurosi sa afle ca aceasta casa de pariuri ofera un bonus maxim de 200 lei  (100%), conditiile de rulare putand fi gasite pe pagina oficiala, la rubrica Termeni si conditii sau direct pe motoarele de cautare folosind sintagma bonus bet365. Pentru a va maximiza bonificatiile puteti apela, de asemenea, si la un mic tertip - alegerea USD ca valuta - caz in care Bet365 va pune la dispozitie o suma in cuantum de 100 USD.

Astfel, nu va mai ramane decat sa va incarcati conturile si sa profitati de cotele oferite in Liga 1 sau, de ce nu, de cotele oferite pe viitor echipelor romanesti in competitiile internationale - Europa League, Champions League sau preliminariile World Cup!