Italia accede in sferturile EURO 2012

Suceava - 20 iunie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Sport

Nationala de fotbal a Italiei a intrat in sferturile Campionatului European de Fotbal 2012, eliminand Irlanda in ultimul meci al grupei.

italia euro 2012

italia euro 2012

Campionatul European de Fotbal intra in linie dreapta, iar echipe mari precum Spania, Germania si Italia se pot declara fericite vizavi de desfasurarea ostilitatilor in Ucraina si Polonia. Cu ceva emotii insa, cea din urma echipa, Italia, a profitat din plin de meciurile acestei competitii in cel mai pur stil ... italienesc: 1-1 cu Spania, 1-1 in compania Croatiei si un 2-0 sec cu 'cenusareasa' turneului final - Irlanda lui Giovanni Trapattoni! 

Spre deosebire de Grupa A, acolo unde ultima etapa a fazei grupelor a provocat socul - Grecia in sferturi de finala - Spania a mentinut in viata sperantele croatilor pana in minutul 72, in pofida faptului ca Irlanda era condusa cu 1-0 de catre trupa lui Prandelli. Multe case de pariuri au debordat de generozitate, oferind nu mai putin de 1.36 sau 1.30 pentru 1 solist; un real cadou pentru multi dintre marii jucatori de pe piata, care au profitat din timp, reusita lui Mario Balotelli fiind un deliciu vizual pentru spectatorii neutri, cat mai ales pentru cei direct implicati!

Strans legat de acest eveniment, EURO 2012, se pare ca si Nicklas Bendtner, cel care a celebrat unul din golurile sale facand reclama unei case de pariuri sportive online, este un om fericit: in pofida faptului ca a fost aspru sanctionat de catre FIFA (100.000 de euro), PaddyPower s-a oferit sa i-o achite fara niciun pic de remuscari. 

Cat despre subiectul bonus case de pariuri, Bet365, Bet-at-Home, Unibet si multi alti bookmakeri s-au intrecut in oferte speciale cu ocazia Campionatului European de Fotbal Editia 2012. Fie ca vorbim despre cote ceva mai bune sau sume direct virate in contul clientilor in momentul in care se efectueaza o prima depunere, casele de pariuri au fost la inaltime si de aceasta data, fotbalul practicat fiind in perfecta armonie cu sumele mizate in cadrul unei competitii de acest rang!