Liga 3 , acum LIVE la Bet365!

Suceava - 5 iunie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Sport

Agentia de pariuri sportive online bet365 este singura agentie de pariuri ce are in oferta si meciuri din Liga 3 Romania.

liga 3

liga 3

Nu mai departe de acum cativa ani, priveam cu mirare cum casele de pariuri sportive introduceau pentru prima data in oferta partide de Liga 2, cunoscuta si sub numele de Divizia B, pentru ca in acest sezon sa constatam ca si Liga 3 ocupa un loc de cinste in oferta bookmakerilor. Bet365 se numara printre primele case care au listat partide din esalonul al treilea fotbalistic, motiv de bucurie pentru toti pariorii care, mai nou, pot plasa bilete pe echipele favorite, indiferent daca vorbim despre Steaua Bucuresti, UTA Arad sau, stiu eu, Cetate Targu Neamt.

Din acest punct de vedere, viitorul pare a fi si mai ofertant! Cat timp sa mai treaca pana vor aparea, online sau la coltul strazii, case de pariuri care sa puna la bataie cote pe meciuri ce se joaca saptamanal pe maidanele comunelor acestei tari preaminunate?

Pe langa varianta clasica, prematch, bet365 ofera o selectie larga de meciuri si in regim LIVE, acoperindu-se desigur, cand e cazul, in eventualitatea unui asa zis aranjament (blat, mai pe romaneste). Despre sezonul ce tocmai a trecut, putem spune fara niciun fel de rezerve ca a fost unul cel putin ciudat. Liga secunda a fost presarata de intoarceri fabuloase de scor, de pe urma carora echipe precum CSMS Iasi a avut numai de castigat. Sa ne reamintim numai de revenirea demna de un scenariu SF din Callatis Mangalia-CSMS Iasi 1-4. Scorul era 1-0 la pauza, insa repriza ce avea sa vina demonstra taman ce am scris mai devreme!

Nici cealalta serie nu a fost mai prejos. Din spusele unor oameni avizati, pare-se ca Gloria Bistrita a lui Tata Jean si-a pregatit reintoarcerea in Liga 1 prin intermediul unor partide 'fabricate', tragand de ea astfel incat Gaz Metan Turnu Severin sa o urmeze brat la brat, luand in considerare nelicentierea Timisoarei lui Marian Iancu. Cu acestea reciprocitati la 'bord', biletul zilei pare a fi din ce in ce mai greu de incropit!

In scurt timp, principalele componente ale Ligii 1 isi vor reuni loturile, urmand sa isi inceapa deja clasica serie de confruntari amicale, totul domnind sub semne de intrebare precum: va ajunge Wesley la Vaslui? Cat va rezista 'Reghe' la Steaua? etc.