Sfaturi pentru pariorii incepatori

Suceava - 22 ianuarie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Sport

Cateva sfaturi pe care orice parior incepator ar trebui sa le urmeze pentru un castig cat mai sigur la pariurile sportive online.

Crearea unui bankroll consistent reprezinta una dintre problemele primordiale pe care le intampina un parior incepator. Pentru a rezista cat mai mult in lupta dusa impotriva caselor de pariuri si, in mod implicit, impotriva celorlalti pariori, va trebui sa dispuneti de cat mai multi bani. Contrar asteptarilor, insa, investitia initiala poate fi una mica. 200 de lei, spre exemplu. Urmand pasii de mai jos, veti putea pune bazele unei banci solide si, cu ajutorul unor sisteme de pariere care sa vi se potriveasca, va veti numara printre cei 2-3% pariori care incheie victorios ziua in mod constant.

Primul pas consta in inregistrarea la cea mai importanta casa de pariuri de pe piata. Cel putin din Romania. Este vorba despre bet365, care ofera un bonus de bun venit de 100% pana la 200 RON. Odata efectuata depunerea, veti avea automat in cont balanta de 400 RON. Pentru a efectua o retragere, trebuie ca in decurs de cateva luni sa inregistrati un rulaj de 600 RON pe cote mai mari sau egal cu 2.00. Lucru relativ lesne de realizat pentru un parior decent, care a renuntat de ceva vreme la plasarea unor bilete cu minim 5-6 selectii, adoptand in timp tactica invingatorilor: bilete solo exclusiv.

Presupunand ca ati pastrat intact bonusul, e bine de stiut ca ati reusit performanta de a transforma un leu in doi si, respectiv, 200 de lei in 400 de lei. Pasul urmator: vezi pasul 1 si aplica-l initial in randul caselor de pariuri care ofera instant bonusul, pentru ca mai apoi sa aplici la Partybets, Gamebookers, s.a., bookmakeri ce elibereaza bonusul dupa ce utilizatorul a efectuat un anumit rulaj, prestabilit.

La finalul acestei prime incursiuni, pariorul va avea de partea sa cel putin doua avantaje majore: in primul si in primul rand, un bankroll dublat, triplat (in functie de cunostintele sale) si doi: posibilitatea de a profita de cele mai bun cote, odata ce si-a deschis conturi la cei mai cunoscuti bookmakeri din domeniu.