McAfee – lider în soluţiile anti-spyware enterprise

BUCURESTI - 9 ianuarie 2006

Comunicat tip General in IT&C

Compania de studii în tehnologie Forrester Research a realizat o cercetare în materie de anti-spyware, pentru a determina ce soluţie oferă cele mai bune rezultate pentru companii.

McAfee AntiSpyware Enterprise s-a dovedit a fi lider, detaşându-se de alţi şapte competitori. Iată câteva dintre calificativele acordate de Forrester Research:
- „puterea McAfee constă în protecţia oferită în faţa spyware-ului necunoscut”
- „McAfee este o alegere bună pentru orice companie care doreşte să instaleze soluţii de securitate client”
- „McAfee este recomandabil firmelor care au nevoie de management avansat si rapoarte periodice”

McAfee consideră că plasarea pe primul loc în această cercetare demonstrează încă o dată puterea companiei şi capacitatea de a furniza soluţii enterprise care se dovedesc a fi cele mai bune de pe piaţă.

***

McAfee, Inc., cu sediul general în Santa Clara, California, USA, este lider mondial pe piaţa de Intrusion Prevention şi Security Risk Management. McAfee furnizează soluţii proactive şi testate care securizează sisteme şi reţele pe întreg globul. Pentru detalii, accesaţi www.mcafee.com

Acest comunicat vă este furnizat de compania Omnilogic (www.omnilogic.ro), distribuitor cu valoare adăugată al companiei McAfee.

Despre OMNILOGIC

Înfiinţată în 1992, compania Omnilogic este liderul pieţei de IT&C din România. Până în prezent, printr-un efort continuu şi o viziune unică, firma a iniţiat şi a consolidat parteneriate strategice cu principalii producători din zona IT&C (IBM, HP, Dell, SUN Microsystems, Cisco, Nortel, Ericsson, Harris, SMC, RAD DataCom, Novell, Corel etc). De altfel, Omnilogic a fost implicată, direct sau indirect, in marea majoritate a proiectelor de infrastructură IT&C naţionale şi regionale, atât din sectorul privat cât şi din sectorul public. Cu o strategie coerentă în zona distribuţiei cu valoare adaugată (Value-Added Distributor) şi cu o cifră de afaceri consolidată în România şi în zona Central Est-Europeană – de aprox. 120 milioane USD în 2004, Omnilogic se poziţionează în avangarda dezvoltării tehnologice din domeniul IT&C.
Claudia Beimel
PR & Marketing Manager
OMNILOGIC

tel: +40 21 3033103