Virtualization Forum

Locul desfasurarii: Centrul de Conferinte Crowne Plaza

Organizator: Omnilogic si VMware

Omnilogic si VMware organizeaza, pe 22 februarie 2008, un forum ce va avea ca si tematica virtualizarea, un pas important in eficientizarea infrastructurii IT din cadrul companiilor.

Conceptul de virtualizare presupune constituirea de rezerve de resurse comune si partajarea acestora astfel incat utilizarea sa fie optimizata, iar resursele IT sa raspunda automat solicitarilor.

De asemenea, virtualizarea permite rezerva de servere, sisteme de stocare, networking si alte resurse care fac parte din infrastructura IT (software, imprimante, clienti etc.) si care sa fie alocate aplicatiilor si proceselor organizatiei.

Sub presiunea constanta de a obtine rezultate mai bune folosind mai putine resurse si de a diminua costurile, directorii departamentelor informatice trebuie sa stabileasca un echilibru intre cerintele traditionale fata de IT – maximizarea recuperarii investitiei, reducerea riscurilor, imbunatatirea performantei – si necesitatea cresterii agilitatii afacerii.

Costurile operationale IT continua sa fie elementul cu cea mai mare pondere in majoritatea bugetelor IT actuale, reprezentand peste 70% din acestea. De aceea, Omnilogic si VMware raspund acestor solicitari prin prezentarea unui parametru important in reducerea costurilor, Virtualizarea.
Inregistrarile se pot face la adresa de email: claudia.beimel@omnilogic.ro sau telefonic la numarul 021 3033103 pana cel tarziu miercuri, 20 februarie 2008.

Despre OMNILOGIC

Cu peste 18 ani de experienta pe piata romaneasca, Omnilogic este un important jucator pe piata de distributie IT&C din România. Prin introducerea pe piata locala a unor tehnologii de varf la nivel mondial, Omnilogic se situeaza în avangarda dezvoltarii tehnologice din domeniul IT&C.

Participare: Intrare libera