S-a lansat Magazu – platforma de cumparaturi prin licitatii online

Brasov - 14 octombrie 2013

Comunicat tip General in IT&C, Retail, Internet

Brasov, 14 Octombrie 2013 – TRM Consulting a lansat astazi platforma de cumparaturi prin licitatii online Magazu .ro. Conceptul de cumparaturi prin licitatii online este unul care a prins foarte bine la publicul larg in strainatate, magazine precum Madbid sau Bidder avand sute de mii de utilizatori incantati de ofertele avantajoase prezente pe aceste platforme. Tocmai de aceea TRM Consulting si-a dorit sa aduca acest concept si in Romania, oferind astfel clientilor sai posibilitatea de a achizitiona produse variate, de la accesorii pentru calculatoare , la smart phones, tablete si chiar autoturisme, la preturi mai mult decat accesibile.

Ideea acestui concept este aceea ca licitatiile la care participa utilizatorii platformei sunt transparente, sigure si foarte avantajoase. Administratorul Magazu, Jean Claude Bonetti, isi doreste ca aceasta platforma sa ofere posibilitatea oricui sa achizitioneze produsul sau produsele pe care si le doreste: “atunci cand o licitatie este castigata de altcineva, vor putea achizitiona produsul dorit la pretul de lista din care va fi scazuta suma cheltuita pe licitatia respectiva, fara a exista astfel riscul de a pierde creditele licitate”, astfel nicio suma investita in licitatie nu va fi pierduta.

Magazu le va oferi utilizatorilor sai o gama variata de produse, valoarea produselor scoase la licitatie si varietatea acestora crescand o data cu numarul de vizitatori. Astfel in prima zi utilizatorii vor putea testa platforma, folosind creditele primite bonus la inregistrare, licitand pentru accesorii pentru calculatoare si telefoane , precum si pentu pachete de credite pe care le vor putea folosi ulterior la alte licitatii. Pe masura ce numarul de utilizatori, si implicit licitatori, va creste, si produsele licitate vor deveni mai variate, avand preturi tot mai atractive.

Surpriza primei zile vine chiar din primul astfel de produs oferit pe site, un iPhone 5S, pentru care se va putea licita folosind credite achizitionate de pe platforma sau castigate prin licitatie. Si acesta nu este decat primul dintr-o lista lunga de produse foarte atractive.

Astfel, Magazu va invita sa va inregistrati gratuit pe site si sa profitati de ofertele avantajoase disponibile incepand de astazi.

 

Despre Magazu

Magazu apartine firmei T.R.M. Consulting din Brasov, avand obiectivul de a aduce in Romania un mod revolutionar de a face cumparaturi, utilizatorii economisind si distrandu-se in acelasi timp. Jean Claude Bonetti, Administratorul firmei, crede cu tarie ca acesta este modelul pentru viitorul cumparaturilor online.

Prin licitatiile sale Magazu va oferi clientilor sai posibilitatea de a achizitiona produse de top la preturi foarte mici, dorind in acelasi timp:

- Sa garanteze siguranta si transparenta tuturor licitatiilor;

- Sa garanteze expedieri rapide in toata Romania;

- Sa se asigure ca modalitatile de plata sunt 100% sigure;

- Sa ofere asistenta clientilor sai intr-un mod rapid si detaliat.

De astazi, 14 octombrie, sunteti invitati la cumparaturi online , sigure si ieftine pe Magazu.ro!

 

Pentru mai multe informatii va rugam sa utilizati datele de contact:

Asistenta clienti

Email: asistentaclienti@magazu.ro

Phone/Fax: 0040 368462823