Siesta Bedding îşi extinde magazinul virtual cu o gamă variată de mobilier în stil modern, clasic şi minimalist

BUCURESTI - 8 mai 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Monden / Lifestyle, Retail

Live site

Producătorul român de saltele Siesta Bedding anunţă introducerea unei colecţii noi de produse de mobilier pe site-ul oficial SiestaBedding.com, având promoţie la Dormitorul Minimalist Rocco în preţul căruia este inclusă şi o Saltea Siesta Relax. Gama pusă la dispoziţia cumpărătorilor acoperă o paletă largă de produse de mobilier incluzând paturi, colţare, dulapuri, canapele, mobilă pentru living şi seturi integrale de mobilier pentru dormitor .

Mobila Dormitor Clasic Siesta Bedding

Mobila Dormitor Clasic Siesta Bedding

 Am dezvoltat acest proiect cu scopul de a introduce pe piaţa românească produse ce se aliniază calităţii şi inovaţiilor din industrie prezente la nivel internaţional, având totodată preţuri accesibile. 

Imad Matta, Administrator Siesta Bedding

În această vară se anunţă reduceri semnificative, Siesta Bedding fiind printre primii mari producători de saltele ce introduc o gamă complet nouă de mobilier cu un design modern şi ergonomic la preţuri pentru toate buzunarele. Începând cu luna mai, magazinul virtual include pe lângă saltele cu arcuri împachetate individual, din spumă latex şi din burete, precum şi alte materiale vâsco-elastice de ultimă generaţie, şi o secţiune special dedicată celor care doresc să îşi amenajeze casa cu un mobilier de cea mai înaltă calitate, marca Siesta Bedding.

Gama de mobilier propusă de Siesta Bedding aduce în casa românilor un plus de eleganţă şi bun gust, fiecare produs îndeplinind criteriile unui design ergonomic de ordin practic şi uneori chiar multifuncţional. Realizate din materiale de cea mai înaltă calitate şi confecţionate după standardele Uniunii Europene, această secţiune completează magazinul virtual Siesta Bedding cu succes. Printre produsele secţiunii de mobilier se numără două paturi în stil scandinav şi american, un colţar din piele ecologică şi altele două bicolore, ideale pentru sufragerie. Din categoria canapele, Siesta Bedding propune două modele cu două şi respectiv trei locuri, pentru ca la capitolele dulapuri şi mobilă pentru living să lanseze produse de mobilier cu design-uri minimaliste de tip modular ce plusează pe crearea senzaţiei de spaţietate şi luminozitate.

În spiritul nevoii de a reduce spaţiul ocupat de mobilă şi de a îi reda acesteia funcţionalitatea cu un minim de efort, seturile de mobilier pentru dormitor se adresează unui segment de cumpărători cu vârste variate. Culorile calde alături de liniile şi formele simple sunt predominante, în timp ce proporţiile sunt gândite atât pentru camere spaţioase cât şi pentru cele mai puţin generoase din acest punct de vedere. "Principiul ce a stat la baza realizării acestui mobilier este centrat în primul rând pe asigurarea confortului", a specificat Imad Matta, Administrator Siesta Bedding. "Echipa Siesta Bedding a dezvoltat acest proiect în cadrul magazinului virtual cu scopul de a introduce pe piaţa românească produse ce se aliniază calităţii şi inovaţiilor din industrie prezente la nivel internaţional, având totodată preţuri accesibile."

Conform raportului publicat de INS în ianuare 2013, puterea de cumpărare în România a fost cu 3.6% sub media anului precedent. Producătorul Siesta Bedding vine în întâmpinarea dificultăţilor financiare cu care se confruntă majoritatea românilor, pregătind o surpriză pentru toţi cei care îşi amenajează în această perioadă locuinţa. Oferta promoţională include un set complet de mobilier pentru un Dormitor Minimalist Rocco si o saltea Relax la preţul special de doar 992 RON. Promovând tematica minimalistă specifică noului trend în materie de design de mobilier, setul Dormitor Minimalist Rocco se distinge prin formele geometrice, liniile simple şi echilibrul cromatic. În plus, această ofertă vine la pachet cu o saltea Siesta Relax realizată pe bază de plasă de arcuri de tip Bonell legate între ele elicoidal, cu un strat de fetru şi unul de spumă poliuretanică lipite pe ambele feţe pentru un plus de confort şi susţinere.

Despre Magazu

Siesta Bedding este unul dintre cei mai mari producători de saltele din România. Aplicând ultimele tehnologii apărute în domeniu, compania oferă produse care se ridică la standardele de calitate ale Uniunii Europene. Adaptându-se la nevoile cumpărătorilor şi folosind materiale de top la confecţionare, gama Siesta Bedding cuprinde saltele cu arcuri împachetate individual, saltele din spumă latex, saltele din burete şi alte materiale vâsco-elastice de ultimă generaţie, la care se adaugă perne memory bio din burete şi cu micro-acumulatori. Cea mai recentă adiţie a magazinului virtual este secţiunea pentru produse de mobilier.

Taguri: saltelemobiladormitorlivingperna