'Spect-actori pentru non-discriminare' in Brasov

Brasov - 2 noiembrie 2006

Comunicat tip General in ONG

Organizatia Nationala Cercetasii Romaniei (O.N.C.R.) – Filiala Brasov “Virgil Onitiu” in colaborare cu Fundatia VODAFONE Romania si Fundatia CHANCE FOR LIFE, desfasoara in perioada octombrie 2006-iunie 2007 proiectul “Teatru social- Spect-actori pentru nondiscriminare” in Judetul Brasov.

Proiectul va avea ca beneficiari peste 300 de copii si tineri si aproximativ 100 de adulti, care vor participa la 13 spectacole de teatru social, care se vor desfasura in scoli, licee, penitenciar si spatii publice din Brasov.

Spectacolele din Judetul Brasov fac parte din proiectul national “Teatru social – spect-actori pentru nondiscriminare”, care se defasoara cu finantarea Fundatiei Vodafone Romania in Bucuresti, Targu-Mures, Iasi, Craiova, Brasov, Constanta, Timisoara, Buzau, Bacau, Sulina, Slatina, Sibiu, Ploiesti si Cluj.

Despre ON Cercetasii Romaniei - Filiala Brasov

Organizatia Nationala Cercetasii Romaniei (O.N.C.R.) – Filiala Brasov “Virgil Onitiu” are ca a scop sa contribuie la dezvoltarea tinerilor, in vederea implinirii lor fizice, intelectuale, sociale, spirituale, pentru a deveni cetateni responsabili ai comunitatii locale, nationale si internationale.
Cercetasii activeaza in domenii ca explorare si descoperire, imbunatatirea calitatii vietii, democratie, cultura, solidaritate, progres si activitati sociale.

Fundatia CHANCE FOR LIFE este o organizatie neguvernamentala infiintata in anul 2000, a carei misiune este sa dezvolte comunitatile din Romania, sustinand educational, emotional si social copiii si tinerii. CHANCE FOR LIFE isi propune sa formeze spiritului civic al copiilor si sa dezvolte dorinta si capacitatea acestora de a se implica in viata comunitatilor in care traiesc.

Fundatia VODAFONE ROMANIA sustine acţiuni caritabile pentru persoane cu nevoi speciale şi categorii defavorizate , în special copii şi batrani din toată ţara. Fundatia VODAFONE ROMANIA are misiunea de a ajuta oamenii din Romania sa aiba vieti implinite, dezvoltand comunitatile locale.

Cristina VOICU
0774 422 637
marcelscout@yahoo.co.uk