4 zile pana la cea de-a III-a editie a Targului de covoare

Locul desfasurarii: Complexul Comercial Fliper Str.Valea Oltului nr 199

Organizator: Basarabia Grup

4  zile pana la cea de-a III-a editie a Targului de covoare

Targul de covoare devine traditie

Calitate si eleganta la metru patrat

Aflat deja la a III – a editie, in locatia cu care v-am obisniut – Compexul Comercial Fliper din Valea Oltului nr. 199, colt cu B-dul Timisoara. Targul de Covoare reprezinta deja o traditie inedita pe piata decoratiunilor interioare bucurestene.
Cu o noua prezentare a celui mai mare show-room din Bucuresti, editia de primavara a Targului de covoare vine in intampinarea voastra cu noi surprize si reduceri.
Din 09 aprilie 2008 va asteptam pe site-ul evenimentului www.targdecovoare.ro, unde veti gasi noutati despre eveniment, despre concursurile si promotiile noastre.
Cuvintele de ordine care ne caracterizeaza sunt calitatea si diversitatea, iar in aceasta primavara va prezentam noi modele si culori, pentru ca vrem sa aducem veselia si buna dispozitie in casele voastre.
Stilurile abordate sunt diverse, de la cele pentru interioare clasice, elegante, la cele moderne, in culori vesele, cu diverse modele geometrice imbinate armonios, pentru interioare confortabile si primitoare.
De asemenea colectiile noastre cuprind covoare, mochete si traverse pentru spatii de birouri si show-room-uri, hoteluri sau sali de conferinte, care pot transforma spatiul unde va desfasurati activitatea intr-un loc placut si primitor pentru angajati, parteneri sau clienti.
Promovam branduri de traditie, care ofera garantia calitatii, originalitati si a finetei executiei, avand o vasta experienta in producerea covoarelor.
Basarabia Grup va ofera covoare intr-o gama variata de modele, culori si desene mereu actualizate de designerii nostri. Covoarele sunt deosebite prin textura lor in relief si prin faptul ca sunt extrem de rezistente la uzura.
Incov - Alba Iulia si Moldabela - Ungheni va pun la dispozitie o calitate exceptionala a produselor la preturi competitive. Pot fi produse chiar si comenzi speciale, personalizate (logotipul companiei, portrete etc). In confectionarea covoarelor folosim doua tipuri de materiale : lana sau polipropilena (o fibra chimica care imita lana ) tocmai pentru a va oferi calitate dar si preturi competitive.
Cu colectii care insumeaza peste 3000 de modele si peste 700 de combinatii de culori la o gama variata de dimensiuni, a III-a editie a Targului de covoare se impune ca singurul targ specializat pe acest segment in piata bucuresteana.
Asa cum v-am obisnuit, va asteaptam cu reduceri de Paste, premii surpriza, tombola din ora in ora dar si cadouri pentru fiecare cumparator.

Revista de amenajari si decoratiuni interioare Casa din CASA va recomanda sa vizitati in perioada 11 – 13 aprilie Editia a III-a a Targului de Covoare din Bucuresti, pe Valea Oltului nr 199 in Complexul Comercial Fliper.

Pentru mai multe detalii puteti suna la urmatoarele numere de telefon 0723 243 281 sau 021 444 01 40

Despre ON TIME MEDIA

Calitate si eleganta la metru patrat!

Participare: Intrare libera