THC lanseaza albumul Here We Are

BUCURESTI - 12 octombrie 2018

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle

Formatia rock bucuresteana THC lanseaza albumul de debut, Here We Are , printr-un concert la Control Club , marti, 16 octombrie, dupa ora 21.

Trupa, sub numele initial The Hyde Club, s-a format in 2011, cand trei muzicieni talentati s-au intalnit cu doi corporatisti incapatanati si au inteles ca se afla intr-un moment plin de oportunitati. Astfel, in mai putin de doua repetitii, aveau gata prima lor compozitie, care vorbea exact despre aceasta perioada: Bye-Bye Youth.

 

Pentru cei cinci membri (Dragos Popescu – voce, Andrei Marinescu – chitara, Vlad Marinescu – chitara, Matei Alecu – tobe si George Fratica – bass) a urmat o perioada intensa de compozitie si repetitii, ce a culminat, in 2012, cu inregistrarea primelor 6 piese, reunite in EP-ul Some Borrowed, Some Stolen, Some Songs for Tomorrow, masterizat in Marea Britanie, la Reveal Sound, de catre Neil Pickles, cel ce a mai lucrat cu Fun Lovin’ Criminals, M83 sau Urma.

In 2017, The Hyde Club isi schimba numele si devine varianta abreviata THC, iar formatia incepe lucrul la albumul de debut – Here We Are – inregistrat in stil DIY, chiar in sala de repetitii, si produs de actualul basist al trupei, Iustin Petrescu.

„Muzica noastra este energica si la obiect. Stim sa mai incetinim ritmul din cand in cand, mai ales pe piese precum Blacklight sau Punk Rock Girl, dar indemnul principal al trupei ramane: Let’s rock’n’roll!”, spun membrii THC.

In prezent, albumul de debut THCHere We Are a fost lansat in format digital si este disponibil pe principalele platforme de streaming. Cu ocazia lansarii, THC vor prezenta live piesele de pe album , alaturi de compozitii mai vechi si mai noi, intr-un concert ce va avea loc marti, 16 octombrie, dupa ora 21, la Control Club (Str. Constantin Mille, 4).

 

Facebook event

Asculta THC – Here We Are

 

Biletele pentru concertul THC din 16 octombrie vor fi disponibile in seara evenimentului, la intrare, la pretul de 10 lei (acces general in club).