Clima Center pune la dispoziția clienților pompe de căldură performante

Oradea - 23 noiembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Industrie

Datorită popularității din ce în ce mai mari a surselor de energie regenerabile, producătorii de tehnologii ecologice din zilele noastre oferă o mare varietate de aparate concepute pentru a satisface și, într-o anumită măsură, pentru a depăși așteptările în ceea ce privește soluțiile energetice ecologice.

Pompe de căldură - ClimaCenter.ro

De la panourile solare până la pompe de căldură, pe ClimaCenter.ro aveți libertatea de a decide care dintre aceste tehnologii regenerabile vă satisface mai bine nevoile de energie ale gospodăriei.

Clima Center oferă soluții de climatizare moderne și eficiente pentru nevoile fiecărui client. Gama lor de produse cuprinde pompe de căldură, produse pentru încălzirea în pardoseală, sistem de încălzire economic pentru casă, panouri solare, încălzirea apei în piscine, aparate de aer condiționat, boilere etc.

Unul dintre cele mai căutate echipamente în ziua de astăzi este pompa de căldură, un dispozitiv termodinamic care transferă energia termică în direcția opusă transferului de căldură spontan, prin absorbția căldurii dintr-un spațiu rece și eliberarea într-unul mai cald. O pompă de căldură utilizează o cantitate mică de energie pentru transferul sursei de căldură către radiator, ceea ce înseamnă că generează economii de până la 80% la facturile de încălzire.

Printre diferitele tipuri de pompe de căldură care s-au dezvoltat de-a lungul tipului, Clima Center vă pune la dispoziție pompe de căldură Aer – Apă, pompe de căldură Apă – Apă și pompă de căldură pentru ACM.

Pompa de căldură Aer - Apă (disponibile aici: https://climacenter.ro/pompe-de-caldura/aer-apa/) asigură o încălzire și o răcire eficientă pentru orice tip de clădire, dovedind aceeași calitate atât în cazul construcțiilor vechi, cât și în cazul celor noi. După o instalare corespunzătoare, o pompă de căldură Aer - Apă poate oferi mai multă energie termică la o locuință decât energia electrică pe care o consumă în mod obișnuit, reducând semnificativ costurile. Acest lucru se datorează faptului că extrage căldura din aer și o transferă în ambient.

În zonele cu temperaturi scăzute de iarnă (-15 grade / - 20 grade), pompele de căldură Aer - Apă pot să nu fie rentabile pentru toate necesitățile de încălzire. Se pot folosi atât pentru încălzirea locuințelor, cât și pentru încălzirea școlilor, fabricilor sau birourilor.

Pompa de căldură Apă – Apă se bucură de un interes deosebit, datorită ușurinței de funcționare și a costurilor relativ scăzute de operare și de instalare. Pompele de căldură de la sursa de aer extrag căldura din exteriorul maselor de aer și o transferă către compresorul unității interioare a pompei. Acest proces se bazează în întregime pe principiul transferului de căldură, care este susținut de proprietatea agentului frigorific al pompei de a reduce temperatura aerului care trece prin dispozitiv.

Astfel, valoarea termică a aerului de intrare este sub nivelul temperaturii ambiante, ceea ce duce la izolarea termică a căldurii prin aer. Se efectuează o repetare ciclică a acestui proces, căldura provenită de la aerul exterior fiind transferată în încăperea care necesită încălzire, oferind astfel un mod eficient din punct de vedere al costurilor și ecologic pentru a vă încălzi proprietatea.

Pompa de căldura pentru ACM poate genera o temperatură de până la 55 de grade Celsius în timpul funcționării. Prepararea apei calde menajere se obține în mod igienic, prin control deplin asupra temperaturii apei și a pompei de circulație. Pompa de căldură pentru ACM dă randament pe tot parcursul anului, indiferent de temperatura exterioară.

Alegeți pompele de căldură oferite de Clima Center potrivite cerințelor dvs, în ceea ce privește calitatea, perfomanța și rentabilitatea. Toate aceste pompe sunt de proveniență europeană și respectă cele mai înalte standarde de calitate și expertiza inginerică a unei echipe de profesioniști.

Contact:

Toate modelele le găsiți aici: https://climacenter.ro/pompe-de-caldura/

Vânzări online: +40 771 480 551

Tehnic: +40 770 151 416

E-mail: office@climacenter.ro

Program: luni – vineri | 08:30 – 18:00

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/online-marketing-center/clima-center-pune-la-dispozitia-clientilor-pompe-de-caldura-performante