DpD Exclusive Rental va închiria mașini în Otopeni fără garanții preliminare

BUCURESTI - 13 decembrie 2018

Comunicat tip General in Auto

DpD Exclusive Rental și-a actualizat flota de mașini și, cu această ocazie, a lansat anunțul pe care clienții fideli îl așteptau. Oficialii companiei de rent a car din București au anunțat că au implementat, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, posibilitatea închirierii auto în Otopeni fără garanții preliminare, eliminând, totodată, și plata cu cardul.

Rent a Car - tarife pentru Otopeni

Rent a Car - tarife pentru Otopeni

Astfel, procesul de inchierere a unei mașini este fluidizat, iar conducătorii auto din Otopeni și din străinătate sunt liberi să împrumute o mașină nouă fără teama de costuri și taxe ascunse.

Perioada sărbătorilor este momentul oportun ca DpD Exclusive Rental să-și demonstreze fidelitatea față de clienții săi

Oficialii DpD Exclusive Rental au conchis să fluidizeze procesul de închiriere auto în Otopeni, astfel că au lansat un anunț care contracarează febra sărbătorilor. “Ne-am gândit că este binevenită o asemenea inițiativă, în măsura în care clienții noștri vor fi stresați cu pregătirile pentru sărbători și costurile aferente acestora.

Ce putem face pentru a-i mulțumi și din punct de vedere financiar este să îi degrevăm de potențiale costuri și le permitem să efectueze plata așa cum sunt ei obișnuiți. Din experiența anilor precedenți, peste 80% dintre aceștia preferă să achite cash costul serviciului de închirieri auto, așadar de ce să nu le arătăm că ne pasă de ceea ce își doresc?” a declarat Directorul General al DpD Exclusive Rental pentru un cotidian local.

Totuși, deși la fel de ofertantă ar fi fost orice altă perioadă a anului, DpD Exclusive Rental s-a axat mai mult pe sărbătorile de iarnă, iar motivul primordial pentru aceasta este însăși viziunea companiei de rent a car.

“DpD Exclusive Rental nu doar închiriază mașini în Otopeni unor conducători auto; noi le oferim posibilitatea de a conduce un autoturism care aparține flotei noastre auto, deci este o responsabilitate comună. De aceea am și ales perioada sărbătorilor de iarnă pentru a lansa anunțul acestei facilități; este momentul în care dorim să ne arătăm fidelitatea și grija pentru clienții noștri și să le dovedim că punem pe primul loc siguranța și liniștea lor inclusiv din perspectiva plăților și costurilor aferente închirierii de mașini” a mai adăugat acesta.

Compania DpD Exclusive Rental s-a mai făcut remarcată în trecut prin completarea serviciilor de închirieri auto în Otopeni cu opțiuni adiționale. De pildă, cei interesați pot solicita, la momentul închirierii unei mașini, să beneficieze de scaun special pentru copii sau orice alt element care le sporește confortul și siguranța în timpul condusului.

De acum, aceștia își pot alege inclusiv modalitatea de plată a serviciului, obținând garanția transparenței depline de fiecare dată când apelează la serviciile de închirieri auto ale DpD Exclusive Rental.

Despre DpD Exclusive Rental SRL:

Compania DpD Exclusive Rental Srl activează în segmentul rent a car din România și a fost înființată în anul 2017, având Cod Unic de Înregistrare 37280732 și Nr. Înmatriculare J23/1249/2017. Aceasta practică unele dintre cele mai ofertante tarife din piața de profil și își actualizează constant grila de servicii și flota auto pe care o posedă cu modele noi și puternice.

Contact:

Website și tarife: https://dpdrent.ro/rent-a-car-otopeni

+40726.61.61.61 | office@dpdrent.ro