Cum sa-ti protejezi casa si familia cu ajutorul tehnologiei

BUCURESTI - 4 august 2017

Comunicat tip General in Social

Tehnologia este adanc implicata in vietile noastre si aproape ca depindem de ea in fiecare an. Atunci cand un produs nou se lanseaza suntem aproape nevoiti sa il avem. Cel vechi parca nu mai este atat de bun. Multe produse tehnologice isi fac aparitia in fiecare zi pe piata si incerc sa ne faca viata mai frumoasa si mai usoara. Nu mereu reusesc acest lucru, dovada ca unele pot cauza si probleme. Insa acestea sunt detalii. Tehnologia este buna si in marea majoritate a cazurilor reuseste sa ne ofere numai beneficii.

sistem alarma wireless

In cazul locuintelor, tehnologia este prezenta la fel de puternic. Foarte multe companii incearca sa ofere echipamente utile in casa si sa o transforme in ceva diferit. Constructorii de casa si producatorii de gadget-uri se gandesc din ce in ce mai mult la conceptul de casa inteligenta, smart home cum este cunoscut.

Acest concept este uimitor si ar putea schimba complet modul in care ne traim viata. Deoarece producatorii vor sa controlam casa direct de pe telefon, asta inseamna ca toate electronicele din casa sa fie conectate la internet. Inclusiv frigiderul.

Conceptul de casa inteligenta ne va permite sa stim ce mancare si alimente avem in frigider si chiar sa ne si recomande retete bazate pe ceea ce se afla in frigider. Putem seta aerul conditionat cand suntem la birou, usile de la garaj sa se deschida automat cand suntem cu masina in fata lor, becurile sa se aprinda sau se stinga la o anumita ora si tot asa.

Insa casa trebuie sa fie protejata. Pentru acest lucru s-au inventat sistemele de alarma. Acestea sunt foarte populare in prezent, insa cele inteligente abia acum incep sa prinda o cota de piata. Deoarece vorbim despre tehnologie si case inteligente, sistemele de alarma trebuie sa evolueze. De aceea sunt disponibile pe piata o serie de sisteme de alarma inteligente si mult mai usoare de folosit decat cele clasice.

Aceste sisteme de securitate si alarmare  sunt de tip plug and play si nu necesita interventia unui instalator. Sunt mult mai inteligente decat clasicele sisteme si pot fi foarte usor personalizate.

Un astfel de sistem tine locul unui kit complet clasic de alarma si este si mult mai accesibil. Acesta este compus din centrala, senzori, baterie si sirena. Toate acestea sunt integrate acum in carcase mai mici si includ tehnologii revolutionare.

La SKUT.ro, magazin specializat in sisteme de alarma, echipamente de supraveghere si echipamente audio auto, poti sa gasesti sisteme de alarma inteligente. Magazinul ofera preturi accesibile si servicii top.  Aveti asigurata asistenta post vanzare, puteti testa produsele in showroom si aveti dreptul la retur.

Principiul de functionare al unui sistem de alarma inteligent nu este cu mult schimbat, insa are mult mai multe functii. Acesta poate fi accesat de la distanta prin intermediul telefonului mobil mult mai usor fata de cele vechi. Se introduce o cartela SIM in centrala si se fac setarile. Din acel moment o sa primiti notificari pe telefon sub forma de mesaje sau apeluri vocale cu mesaje presetate cand un senzor a fost declansat.

De asemenea, prin aplicatiile puse la dispozitie de producatori, puteti face setari de la distanta direct de pe telefonul mobil.

Sistemul integreaza in centrala si o sirena. Aceasta este la fel de puternica precum una clasica, insa procesul tehnologic a permis aceasta integrare. De asemenea si bateria este integrata, iar cand curentul electric este oprit va functiona pe baterie.

Senzorii care se conecteaza la centrala sunt wireless. Nu aveti nevoie de fire ca sa le conectati la centrala si sa aglomerati toata casa cu cabluri care vor strica aspectul si de care v-ati putea impiedica.

Aceste sisteme de alarma se integreaza perfect in orice locuinta moderna. Nu ocupa mult spatiu, sunt prietenoase cu utilizatorul si la fel de eficiente precum sistemele clasice. Sunt mai accesibile, mai performante, mai simple, perfecte pentru o locuinta.

SKUT.ro are spre vanzare astfel de sisteme de alarma la preturi foarte bune. Aveti parte de asistenta post vanzare incat sa faceti alegerea corecta sau sa aflati informatii esentiale despre sisteme. In cazul in care aveti probleme cu produsele puteti opta pentru returnare. De asemenea, toate produsele au garantie. Puteti face comanda online si sa ridicati produsele personal din showroom unde le si puteti testa.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/onlinemag/cum-sa-ti-protejezi-casa-si-familia-cu-ajutorul-tehnologiei