Promotii IT pentru studenti !

BUCURESTI - 28 septembrie 2009

Comunicat tip General in IT&C

On-Site ofera pe tot parcursul lunii OCTOMBRIE reducere de 2% pentru orice Laptop/Notebook Asus si de 1% pentru celelalte laptopuri.

Promotii IT pentru studenti !

In societatea de azi inca mai exista in perceptia unora ca LAPTOP-ul este doar pentru cei cu afaceri sau cei mult prea activi, pentru a sta la un birou. Ei realitatea ne arata in fiecare zi prin nivelul preturilor la care au ajuns LAPTOP-urile si NOTEBOOK-urile ca acest lucru este fals. Si nu e vorba doar de acest lucru, ci si de faptul ca in foarte multe locuri (cafenele, baruri, mall-uri, piete) se ofera internet wireless 'la liber'. Asa ca toate aceste conditii ne ofera tuturor climatul perfect pentru a le putea folosi.
Si totusi cei care le vand ce conditii favorizante pentru achizitioanarea unui ofera pietii? Pai uite ca On-Site ofera pe tot parcursul lunii OCTOMBRIE reducere de 2% pentru orice Laptop/Notebook Asus si de 1% pentru celelalte laptopuri, tuturor studentilor care vor prezenta carnetul de student vizat pe anul in curs. NU spune nimeni ca e imensa reducerea, insa in conditiile in care si preturile sunt cu mult mai mici decat la magazinele ce vand aceste produse in cadrul unor showroom-uri sau in cadrul unor magazine dedicate, ei chiar ofera un pret mai mult decat avantajos.

Ba mai mult! Ne gandim si la cei cu posibilitati materiale reduse si care nu doresc decat sa isi faca up-grade-uri la sistemele vechi. Si pentru acestia ofera o reducere la placile video si la placile de baza de 2%.

Stim ca nu e prea mult, insa acesta este doar primul pas dintr-o campanie menita sa ajungem mai aproape de voi si de doleantrele voastre. Asa ca, in functie de feedback-ul primit pe luna octombrie, vom face in asa fel incat sa va mentinem treaz interesul fie prin alte promotii sau fie prin crearea altor parghii, care sa se traduca la voi, CLIENTII, in scaderea preturilor sau in oferirea mai multor servicii la acelasi pret.

Si totusi va intrebati probabil DE CE STUDENTII? DE CE ACUM? Pentru ca acum e perioada in care voi studentii aveti nevoie de ajutor si mai ales pentru ca acum voi cautati solutiile de echipamente care sa impace NECESITATILE DE DEZVOLTARE si DISTRACTIA. Pentru ca in fond si la urma urmei, orice student tine cont si de acest factor, cel putin 50% atunci cand face alegerea
In speranta ca v-am trezit interesul, asteptam reactii si parerea voastra vis-a-vis de demersul nostru!

Despre ONSITE DELIVERY SRL

OnSite ofera o gama completa de produse IT&C, avand o politica orientata spre segmentul de retail.

OnSite Delivery
Str. Stoian Popescu Nr. 10-12, Sector 6, Bucuresti
Telefon Vanzari: 021-220.40.64; 021-220.40.65 sau 0751ONSITE (0751.667.483)
office@onsite.ro