Social Quality Event

Locul desfasurarii: Residence Oliviers, Bucuresti

Organizator: Oppidum Studio

Social Quality Event

5 minute care iti pot schimba viata
30 de secunde pentru a face impresie

Social Quality Event este un eveniment prin care oameni de afaceri si profesionisti singuri au posibilitatea de a-si gasi un/o partener/a intr-un cadru inedit.

Incurajati de feedback-ul pozitiv si reactiile participantilor de la prima editie precum si de faptul ca inca mai sunt profesionisti singuri, a doua editie a Social Quality Event este programata pentru 26 iunie 2009. “Pentru participanti dar si pentru organizatori prima editie a fost o experienta unica. Am fost iimpresionati de interactiunea dintre participanti si de felul natural in care au curs conversatiile. Pare mult mai greu pe hartie decat este in realitate! O schimbare fata de editia precedenta o reprezinta modificarea pretului la 98 de RON plus TVA precum si introducerea pachetului de 3+1, adica cei care aduc alte trei persoane beneficiaza de participare gratuita” a declarat Sanda Sava, Events Coordinator.

Accesand site-ul http://www.sqe.ro orice persoana interesata isi poate rezerva un loc la Social Quality Event, prin completarea unui formular si de asemenea, prin trimiterea pe e-mail, in termen de maxim 3 zile lucratoare, dovada platii facturii aferente.

Pentru evenimentul ce se va desfasura pe 26 iunie 2009 la ora 20.00, intervalul de varsta al barbatilor este situat intre 25-35 de ani si al femeilor intre 22-32 de ani. Pentru participantii care nu se incadreaza in aceasta limita de varsta, se va organizeaza un alt eveniment dedicat profesionistilor cu varsta cuprinsa intre 35 - 45 de ani pentru barbati si, respectiv, 32-42 de ani pentru femei. Data evenimentului va fi stabilita in functie de numarul de inscrieri si se va gasi pe site-ul www.sqe.ro.
Initiat in Statele Unite, acest tip de eveniment s-a raspandit in restul lumii, fiind o modalitate placuta prin care milioane de persoane “si-au gasit jumatatea” sau si-au facut numerosi prieteni. In anul 2005, la Universitatea din Pennsylvania a fost elaborat un studiu, in urma caruia s-a constatat ca cei care participa la un astfel de eveniment se hotarasc in ceea ce priveste un partener inca din primele 30 de secunde.

Conceptul Social Quality Event se bazeaza pe reguli simple, bine stabilite, specificate inca de la inceput: fiecare participant prezent in cadrul acestei intalniri poarta o scurta conversatie, de 5 minute, cu o persoana de sex opus. La finalul fiecarei discutii purtate, fiecare interlocutor bifeaza DA sau NU in dreptul numelui interlocutorului de pe formularul oferit de catre organizatori. Pe tot parcursul evenimentului, toti participantii, barbati si femei, vor avea ocazia sa se cunoasca intre ei, pe rand, in cadrul unor discutii informale.

La finalul tuturor discutiilor, organizatorii identifica perechile compatibile, si ofera participantilor datele de contact ale persoanelor alese.
“Social Quality Event este destinat persoanelor dornice sa intalneasca oameni interesanti intr-un mediu placut si confortabil, traind astfel o experienta speciala, deosebita”, a mentionat Sanda Sava, Events Coordinator.

Despre Social Quality Event

Social Quality Event este un concept inedit, orientat catre profesionistii necasatoriti, cu valori si standarde inalte, care doresc sa-si gaseasca perechea potrivita intr-un timp foarte scurt.
Regulile stabilite de Social Quality Event sunt simple: fiecare participant prezent la eveniment poarta o scurta conversatie, de 5 minute, cu o persoana de sex opus. Toti participantii, pe parcursul intregului eveniment, vor avea ocazia sa se cunoasca intre ei, pe rand, in cadrul unor discutii informale. Dupa eveniment, organizatorii sugereaza, in functie de notele acordate, perechile compatibile.

Pentru mai multe informatii accesati site-ul: http://www.sqe.ro/Sanda Sava, Coordonator Eveniment

Participare: Intrare libera