How it's made - CD, DVD, BD - Ziua portilor deschise!

BUCURESTI - 8 mai 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Afaceri, Industrie, Media / Publicitate, Tehnologie

Live site

7 ani de excelenta in Romania, peste 250.000.000 de discuri optice produse: pe 15 mai, miercuri, vino sa vezi cum se face un CD original, de la bobita de policarbonat la mii de discuri multiplicate industrial.

ODS - Optical Disc Solutions implineste pe 15 mai 7 ani de existenta in Romania. Cu aceasta ocazie deschidem sectiile de injectare, printare si ambalare pentru cei interesati de cum se face un disc original, fie ca este CD, DVD sau BD, de la master, la matrita, la injectare, grafica, printare, pana la multiplicare industriala si ambalare.

Reprezentanti mass-media, firme de publicitate, oameni de afaceri in cautare de noi idei de promovare a produselor sau serviciilor, cei care cauta modalitati inedite de ambalare, sau tipuri speciale de lipire a produselor tipografice, studenti sau elevi, toti sunteti asteptati sa ne cunoastem si sa facem un schimb de idei profitabil.

Ce au in comun Coca Cola, Dorna, Stefan Banica Jr., Margarina Rama, Colgate, Alexandru Andries, Discovery, Garfield, Andrei Plesu, Toma Caragiu, Disney, Ciucas, Nelu Ploiesteanu, Florin Salam si multi, multi altii? Vino sa descoperi la ODS!

Organizam grupuri ghidate din doua in doua ore, de la ora 10 la ora 16. Inscrierea pana marti inclusiv, 14 mai, la tel. 021.317.90.80 sau la adresa: hr@ods-bs.ro.

 

 

Despre Optical Disc Solutions

Optical Disc Solutions este principalul multiplicator certificat de CD/DVD/BDdin Romania si Europa de Est. Pe langa aceste produse oferim servicii de consultanta pentru drepturi de autor, multiplicare industriala, ambalare, lipire a diferitelor produse de tipografie si, mai nou, de depozitare si logistica.